5/5

1.6K 209 56
                                    

Bana dokunduğunda içinin nasıl yandığını, nasıl kavrulduğunu görüyorum, Hunnie. Bana dokunmak tahtaya dokunmak gibi hissettiryordur eminim sana. Ellerin korkarak bir deri bir et kalmış kollarıma dokunduğunda dolan gözlerinide görebiliyorum, sevgilim. Ağlama, kıyamam sana ben. Sen ağladıkça sanki kalbimi canlı canlı parçalıyormuş gibi hissediyorum. Canım yanıyor, Hunnie.

Kötüyüm, iyisin. Çirkinim, güzelsin. Ölüyüm, dirisin. Seviyorum, seviyorsun. Bunları sana yaşattığım için seni ağlattığım için kendimden nefret ediyorum.

"A-Ağlama Hunnie." Parmaklarım göz yaşlarını silerken konuşuyorum.

Sana ağlama diyorum ama ben de ağlıyorum, üzgünüm.

"Sen ağladıkça içim gidiyor." diyorum.

Kendini gülümsemeye zorluyorsun ve kolunla ıslak gözlerini siliyorsun. Gözlerini seveyim senin, sevgilim.

"Ben ayrılmak istiyorum."

Bu kalbimde ki hissettiğim şeyde neydi böyle? Boğazıma sanki yumruk atılmış gibi hissediyordu. Ağzımdan çıkan bu cümleye ben bile şaşırmıştım sevgilim. Gözlerinin içinin bile nasıl titrediğini görebiliyorum sevgilim ama buna mecburum.

Artık kendimi tükenmiş hissediyorum. Pili bitmiş bir bebek gibiyim. Bana öyle bakma Sehun. Ben yapamıyorum. Artık bu acılara dayanamıyorum.

Seni kendi acılarımın peşinde sürüklemek istemediğim için ayrılıyorum senden.

Şimdi anladım ki büyük aşklar mutsuz sonu beraberinde getiriyor, sevgilim.

-Lu Han
17.07.2016

Sehun parmaklarını Luhan'ın özenle yazılmış olduğu satırlarda gezdirdi ve yüzünde buruk bir gülümseme oluştu. Ne günlerdi ama. Fazlasıyla acı çekmişlerdi. Ama bunların hiçbiri şimdi önemli değildi.

Çünkü Luhan'ı, sevgilisi yanındaydı. Sehun ve Luhan'ın arasındaki bağı kendileri bile koparmayı başaramamıştı. Onlar birbirlerinin kaderleriydi, yollarıydı.

Eğitimini tamamlayıp Tıp tarihine adını altın harflerle yazdırmıştı Luhan'ı bu lanet hastalıktan kurtardığı için. Sevgilisini kendi elleriyle, aşkıyla iyileştirmişti.

Küçük prensesi artık yanındaydı ve iki çocuğunun -bir diğer- babasıydı.

• Mutsuz son yapıp sizi üzmek istemedim. İlk defa bu tarzda bir fic yazdım daha doğrusu bu mini fic oldu.

Okuduğunuz, oyladığınız ve yorum yaptığınız için teşekkürler.

Her zaman böyle bir şey yazmak istemişimdir ve yazdımda da genellikle böyleleri mutsuz bitiyor ama ben Hunhan'a bu mini ficte kıyamadım.

Sonracığıma Luhan'ın hastalığı Bulimia Nervozo diye bir kusma hastalığı idi. Bu hastalığa genellikle modeller yakalanıyor vücutlarındam fazla kaloriyi atmak için. Ölüme kadar gidiyor. Sehun'da Tıp okuyup psikolog oluyor ve Luhan'ı psikoterapi ile iyileştiriyor.

Okuyan 3-5 kişiye teşekkür ederim özelliklede minelif4 sana.

 "My little princess; hunhan"Where stories live. Discover now