3/5

1.1K 182 35
                                    

Mesleğimden dolayı bu hâle gelmemi bilmem beni yeterince yıpratıyordu. Model iseniz sağlığınıza ve fiziğinize dikkat etmeniz gerekirdi. Kilo almamaya özen gösteriyordum. Her yemek yediğimde fazla kaloriden arınmak için her gece klozetin başında kendimi kusmaya zorluyordum. Boğazıma parmağımı sokmaktan nefret ediyordum. Bir süre sonra artık boğazıma parmağımı sokmama gerek kalmamıştı. Çünkü her ufak şeyden midem bulanmaya ve istifar etmeye başlamıştım. Bu benim elimde değildi maalesef.

İstifar etmelerim artığında kendimi durduramaz hale gelmiştim. Midemi hep ağzımda hissetmek bir dikenin üstüne oturmak gibi acı vericiydi. Midemden boğazıma yükselen kusma isteğinden bıkmıştım.

Zayıflamıştım. Zayıflamaya devam ediyordum. Bir haftada elde tutulur bir şekilde kilo kaybediyorum. Modellik yapmayı bırakmıştım ama hâlâ istifar etmeye devam ediyorum. Kendi vücuduma dokunmaya korkar hale gelmiştim. Elimi dokunduğumda kemiklerimi hissetmek kadar kötü bir şey yoktu.

Kendi düşüncelerime dalmışken elimi kavrayan elle bakışlarımı salıncakta kahkaha atarak sallanan çocuklardan çektim ve Sehun'a baktım. Gözlerinin içi parlıyordu.

"Seni sallamamı ister misin prensesim?"

Sesin huzur veriyor sevgilim.

"Sallanmak için fazla yaşlıyım." Tebessüm ederek konuştum.

Sehun kıkırdamaya başladığında onu mıncırmamak ve yüzünü öpücüklere boğmamak için bakışlarımı çevirdim. Tanrım, o benim yanımdayken mutluydu. Bunu bize yapma, lütfen.

Senin için dayanmaya devam ediyorum, sevgilim.

 "My little princess; hunhan"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin