Κεφάλαιο 15

1.4K 203 26
                                    

Καθίσαμε όλοι στο σαλόνι και προσπαθούσε νε βρούμε έναν τρόπο να φύγουμε. Όλοι έδιναν ειδέες εκτως απο τον Κάμερον. Εκείνος κοίταζε την φωτιά χωρίς να μιλά ή να αντιδρά. Φαινόταν σαν κάτι να τον απασχολεί αλλά δεν ήθελε να το πει.

Το βράδυ όταν όλοι ανέβηκαν να ξαπλωσουν εγώ παρέμηνα κάτω. Πήρα ένα βιβλίο στο χέρι μου και άρχισα να διαβάζω. Όταν διαβάζω χάνομαι στις λέξεις και δεν επικοινωνώ με το περιβάλλον. Μπορώ να διαβάζω για ώρες και να μην το πάρω χαμπάρι. Για εμένα το βιβλίο είναι ένα αεροπλάνο που σε ταξιδεύει.

Τα μάτια μου έκλεισαν από την κούραση και αποκοιμήθηκα στον καναπέ. Ένιωσα κάποιον να με σηκώνει και να με περνει αγκαλιά. Με τοποθέτησε κάπου πολύ μαλακά και βολικά που μάλλον ήταν το κρεβάτι μου. Μετά ένιωσα κάτι να ακουμπά ανεπέστητα τα χείλη μου και μετά να φεύγει . Άνοιξα γρήγορα τα μάτια αλλά δεν είδα τίποτα.

Το πρωί η βροχή είχε σταματήσει και φύγαμε αμέσως. Όταν επιτέλους εμφανίστηκε στο οπτικό μου πεδίο το παλάτι μου, αίσθηση χαλάρωσης με κατέκλυσε. Μπήκα μέσα και άρχισα να στριφογυριζω από την χαρά μου. Το μόνο που με χαλούσε είναι η αυριανή επιστροφή της μητέρας μου. Ξαφνικά άκουσα το κουδούνι να χτυπά και άνοιξα την πόρτα.

Άκουσα μια τσιρίδα και ένιωσα κάποιον να με αγκαλιάζει σφιχτά. Ήταν η Κλοντίν . Φαίνεται γύρισε νωρίτερα γιατί σήμερα είναι τα γενέθλια της. " Χρόνια πολλά ξαδελφουλα" τσιριξα και ανταπέδωσα την αγκαλιά. Ήταν φορτωμένη με τσάντες οπότε αυτό σήμαινε ότι πέρασε καλά με τον Ίαν.

Πήγα να κλείσω την πόρτα αλλά ενα χέρι με σταμάτησε. Είχε έρθει και ο Ίαν. Αμέσως τον αγκάλιασα και εκείνος με σήκωσε ψηλά. Είναι ψηλός με γαλάζια μάτια και ξανθό μαλλί. Τον ήξερα από μικρή μία και είναι αδερφός του Άηζακ.

Ο Ίαν κάθισε στο σαλόνι με τον Ίθαν και εγώ με την Κλοντίν ανεβήκαμε στο υπνοδωμάτιο μου. Από ότι κατάλαβα πήγαν σε θάλασσα γιατί η Κλοντίν γύρισε ένα τόνο σκουρότερη. Μου είπε ότι πέρασαν καταπληκτικά. Πηγαν στο εξωχικο του Ίαν που πραγματικά ωραιότερο μέρος δεν υπάρχει.

Έπιασε τα χέρια μου και τα κουνουσε δεξιά και αριστερά από τον ενθουσιασμό της . Τα δάχτυλα μου αγκηξαν το δαχτυλίδι της και κάτι περίεργο συνέβη. Θολές εικόνες εμφανίστηκαν στο μυαλό μου που σιγά σιγά άρχισαν να ξεκαθαρίζουν. Είδα τον Ίαν να μου δίνει το δαχτυλίδι και εσθανομουν πολύ ευχαριστημένη. Κοίταξα τα χέρια μου και συνιδιτοποιησα ότι δεν ήταν το σώμα μου αλλά της Κλοντίν . Αυτό σημαίνει ότι βλέπω της αναμνήσεις της.

ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΊΝΑΙ ΔΏΡΟ ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΓΕΝΈΘΛΙΑ ΣΉΜΕΡΑ. ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΎΩ ΚΑΙ ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ.

ΤΑ ΛΈΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΎΩ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ! ♡♥♡♥♡♥■♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Πριγκιπικά ΚαθήκονταΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα