Κεφάλαιο 3

2K 263 16
                                    

Ο Ίθαν έκανε μια βαθιά υποκληση και φίλησε το χέρι της Κλοντίν.( Τι υποκριτικής) . Η Κλοντίν κοκκίνισε και με τη σειρά της υποκλήθηκε." Ονομάζομαι Κλοντίν" είπε και χαμογέλασε ασηνέστητα.Της είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση ο Δονζουαν ." Χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω εγώ ονομάζομαι Ίθαν" είπε και ενα στραβο χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο του. ( Κρατάτε με θα τον σκοτώσω).

"Εμένα θα μου επιτρέψετε να αποσηρθώ " είπε ο Ίθαν και ευτυχώς τον ξεφορτόθηκα. Η Κλοντίν είχε μείνει να κοιτά το μέρος στο οποιο στεκόταν πριν ο καζανόβας με ανοιχτό το στώμα.

Άρχισα να την ταρακουνω για να την συνεφέρω αλλά δε γινόταν τίποτα. Οπότε επέλεξα τον κλασικό τρόπο. Πήρα το βάζο με τα λουλούδια που βρισκόταν δίπλα μου και αδειασα το νερό τους πάνω της. ( συγνώμη λουλουδάκια).

Εκείνη χωρίς να τσιριξει να με κατσαδιάσει ή να με βρίσει με πείρε από το χέρι και με οδιγησε να κατσουμε στον καναπέ." Καλέ που τον Βρίκες τέτοιο κούκλο"" Δεν τον βρήκα εγώ αλλά η θεία σου"" Είσαι πολύ τυχερή"" Όπως το πάρει κανείς"

Μα καλά τι του βρήκε; Επειδή το παίζει γλυκός και ευγενικός τις κάνει όλες να τρέχουν από πίσω του. Ευτιχώς όμως δεν είμαι από αυτές που παίφτουν με τέτοια. Τα πράσινα μάτια μου είχαν αρχίσει να παίρνουν ένα βαθύ κόκκινο χρώμα και οι κυνοδοντες είχαν γίνει εχμυροί.

Αυτό συνβαίνει κάθε φορά που θυμώνω ή νευριάζω. Και μετά με πιάνει μια ακατανίκητη πείνα. " Πάμε πάνω να πάρουμε << τον χυμό>> από το δωμάτιο μου πείνασα " ρώτησα την Κλοντίν που δεν είχε σταματήσει να φλιαρεί σχετικά με τον καζανόβα. ( όμως ποιος την άκουγε;Κάνεις.) Είμαι κακία που δεν με ενδιαφέρει να ακούω συνέχεια για αυτόν;

Για κακή μου τύχη μπήκαμε στο δωμάτιο την ώρα που αυτός έβγαινε από το μπάνιο οπότε το μοναδικό του ενδυμα ήταν η πετσέτα γύρο από την μέση του. Άρπαξα στα γρήγορα το θερμος με το χημο και βγήκα από το δωμάτιο.

Τι κακό εκανα θεε μου για να βλέπω τέτοια θέματα; Τότε συνιδιτοποιησα ότι η Κλοντίν ήταν ακόμα στο δωμάτιο. ( Αμαν δηλαδή σήμερα γιατί πρέπει να τα τραβάω όλα αυτά;) μπήκα και παλι στο δωμάτιο καλήπτοντας με το χέρι μου τα μάτια. Έκανα μια αποπηρα να κροιφωκοιταξω και είδα την Κλοντίν σαν αγαλμα να τον κοιτά. Έτσι την αρπαξα από το μπράτσο και την έσειρα έξω από το δωμάτιο.

" Τι κάνεις;" μου λέει θυμωμένη. Τα μάτια της είχαν αρχίσει να κοκκινίζουν." Σε αποτρέπω από τη μεγαλήτερη βλακία της ζωής σου. Ξες τι θα γίνει αν μάθει η μητέρα μου τα αισθηματα σου"

Αμέσως ηρέμησε και τα μάτια της πήραν ξανά το φυσιολογικό τους χρώμα. " Έχεις δίκιο δεν θα ήθελα αυτή η καλή γυναίκα να βγάλει από μέσα της τον αγριανθρωπο που κρύβει." Είπε γελώντας.

Αυτή είναι η Κλοντίν. Όμορφη, αλλά και επιπόλαια. Την λατρεύω αν και πολλές φορές μου σπάει τα νεύρα. Η αλήθεια είναι ότι η Κλοντίν έχει και αγόρι αλλά πολλές φορές παρασίρονταν και την επανέφερα στην πραγματικότητα. Μην την παρεξηγήτε τον αγαπάει τον Ίαν και δεν τον έχει απατήσει πότε ,απλά ενθουσιαζεται εύκολα.

Μετά από ώρα και αφού είχαμε ξεκαθαρίσει με την Κλοντίν το θέμα που είχε προκύψει μας πλησίασε η μητέρα μου. " Νάηρα την επόμενη ευδομαδα είναι ο χορός των αραβόνων σου. Αυριο θα πρέπει να πας με την Ξαδέλφη σου για να βρείτε φορέματα. ( Όχι πάλι φόρεμα) σκέφτηκα.

" Μάλιστα μητέρα. "Είπα. Μησουσα το ότι δεν μετρούσε η γνώμη μου. Γιατί δε μπορούσα να πάω στο χορό με τις άνετες φόρμες μου; Φανταστικά την εικόνα και με έποιασε νευρικό γέλιο. " Νάηρα" είπε με αυστηρό τόνο στη φωνή η μητέρα μου. " Συγνώμη μητέρα" είπα και ανέβηκα στο υπνοδωμάτιο μου.

Μπήκα στο μπάνιο έκανα ντούς και έβαλα μπιτζάμες. Μετά πήγα να ξαπλώσω και βρήκα τον Ίθαν να κοιμάται απλομένος σε όλο το κρεβάτι. Με το ζόρι τον έσμπρωξα στην δική του πλευρά και ξάπλωσα στη δική μου έχοντας όσο το δυνατόν περισσότερο μαζεμένο το σώμα μου.

Όταν ξύπνησα το πρωί το χέρι του ήταν τυλιγμένο γύρο μου. Το έβγαλα από πάνω μου και πήγα να σηκωθώ αλλά με τράβηξε κοντά του. Ήταν πολύ κοντά μου και ένιωθα άβολα. " Καλημέρα πριγκίπισσα. "Είπε χαμογελώντας.

Ευχαριστώ όσους διαβάζουν το βιβλίο μου. ♡♥♡♥♡♥♡♥♡
Τα λέμε στο επόμενο κεφάλαιο.♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♡♡♥♡♥

Πριγκιπικά ΚαθήκονταΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα