Κεφάλαιο 11

1.6K 210 14
                                    

" Μπορείς να πας λίγο πιο εκεί " είπα γιατί το πρόσωπο του ήταν υπερβολικά κοντά στο δικό μου. " Γιατί πριγκίπισσα; Νιώθεις άβολα; " " Οοοχχιιι " τραβλισα από το ανχος " Και μόνο το τραβλισμα σε προδίδει πριγκίπισσα " είπε και πείρε μια τούφα από το μαλλί μου και την πέρασε πίσω από το αυτί μου.

Χαμογέλασε και αποκάλυψε την κατάλευκη οδοντοστιχία του. Οι εχμυροί κυνόδοντες του ήταν αυτό που με τρέλανε περισσότερο. Μα τι λέω; Με τρελένει ; Αυτό Αποκλήετε. Κουνισα το κεφάλι δεξιά αριστερά για να βγάλω την ιδέα από το μυαλό μου . Τον έσπρωξα διακριτικά και τον απομάκρυνα .

"Πρέπει να φύγω " είπε και το έκανε. Άνοιξε την πύλη και άρχισε να τρέχει. Μετά από περίπου 10 λεπτά άκουσα την πόρτα να χτυπά. Την άνοιξα και αντίκρισα τον Άηζακ να μου χαμογελά." Γεια σου όμορφη, τι λες πάμε μια βόλτα; " " Και το ρωτάς; " απάντησα περνώντας την τσάντα μου και ακολουθόντας τον.

Φτάσαμε σε έναν λόφο με υπέροχη θέα και Καθίσαμε στο μαλακό χορτάρι. Ο αέρας με δροσίζε και έκανε τα μαλλιά μου να κυματίζουν. Ο Άηζακ Εδιχνε πιο περίεργος από ότι συνήθως. Κοιτούσε αόριστα το κενό και ποτέ εμένα . "Συμβαίνει κάτι; " ρώτησα ." Και να σου πω δεν θα καταλάβεις " " Δοκίμασε με. "Σιγά μην καταλάβεις , πότε κατάλαβες ; Το μόνο που ξέρεις είναι να κλεγεσαι" "Πώς τολμάς " " Γιατί άδικο έχω , πάντα τα ίδια κάνεις εδώ και χρόνια. Κάθε φορά που είχες κάποιο ερχόσουν σε εμένα για να κλάψεις ."

" Προσπάθησε να ηρεμήσεις , δεν είσαι εσύ αυτός " φώναξα προσπαθώντας να σιγκρατίσω τα δάκρυα μου. " Και που ξερεις ποιος είμαι ; Βαρέθηκα να ξέρετε τα πάντα . Εσύ ,ο πατέρας μου, όλοι . Νομίζα ότι είχα το θάρρος να στο πω άλλα δεν το έχω, λυπάμαι ." Είπε και έφυγε.

Τι ενωούσε με αυτά που είπε ; Γύρισα σπίτι και έπεσα στον καναπέ. Το κεφάλι μου πονούσε φριχτά και ένιωθα περίεργα. Άκουσα τον Ίθαν να έρχεται και τινάχτηκα αυτόματα. "Πριγκίπισσα το βράδυ θα έρθεις στο βασίλειο μου για φαγητό . Το απετει η μητέρα μου. " είπε ενα βεβιασμένο χαμόγελο.

"Θα είναι και ο Κάμερον , ή λυπεί πάλι ταξίδι ;" ρώτησα." Ναι θα είναι χτες γύρισε" απάντησε. Ο Κάμερον είναι ο αδερφός του Ίθαν και είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος . Λυπεί σχεδόν συνέχεια σε ταξίδια γιατί όπως λέει η περιπέτεια είναι εκεί έξω και μας περιμένει. Όταν ήμουν μικρή και έπαιζα με τον Ίθαν ερχόταν και αυτός εκεί. Ήταν σαν μεγάλος αδελφός για εμένα.

Έχουν και μια μικρή αδερφή την Αλίσια που είναι μόνο 5 χρονών έχω να την δω από την μέρα που γεννήθηκε. Ανέβηκα πάνω να ετυμαστώ για το βράδυ. Έβαλα μια ολόσωμη φόρμα σε σκούρο μπλε χρώμα και έπιασα τα μαλλιά μου πλάγια πλεξούδα.

Βαφτικα ελάχιστα και ήμουν έτημη

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Βαφτικα ελάχιστα και ήμουν έτημη. Κοιταχτηκα για τελευταία φορά στον καθρέφτη να βεβαιωθώ ότι όλα ήταν καλά και κατέβηκα. " Γιατί δεν έβαλες φόρεμα πριγκίπισσα; " ρώτησε με το που με είδε. " Γιατί δεν με εκφράζει. " Δεν είπε τίποτα και μπήκαμε στο αμάξι του. Δεν είχαμε όρεξη να τρέξουμε.

Μετά από ωρα φτάσαμε. Χτυπισαμε την πόρτα και άνοιξε η μητέρα του. Ηταν μικροκαμωμενη με πλατύ χαμόγελο, ακριβώς όπως την θυμόμουν. Από πίσω της ήρθε και η Αλίσια. Ήταν πολύ όμορφη. Τα μαλλιά της στο κόκκινο της φωτιάς κυμματιζαν δίπλα στο πρόσωπο της και είχε ορθάνοιχτη τα λαμπερά πρασινα μάτια της. " Γεια σου αδελφουλα, είμαι η Αλίσια. " είπε και ετηνε το χέρι της για χειραψία. " Γεια σου , εγώ είμαι η Νάηρα " είπα και την αγκάλιασα . Εκείνη με απομακρυνε σχεδόν αμέσως " θα με σκάσεις " είπε. Γέλασα με την αντίδραση της.

Ο πατέρας του Ίθαν μου είπε πως χαιρετε που θα με έχει στην οικογένεια του αλλά ο Κάμερον δεν εμφανίστηκε. Η μητέρα του τον φώναζε να κατέβει να με χαιρετίσει αλλά εκείνος ήταν ανενδοτος . Στο τέλος τον φεραν με το ζόρι.

Ηταν δύο κεφαλια ψηλότερος μου με σκούρο ξανθό μαλλί απομακρα κοκκινα μάτια και καλογυμασενο σώμα. Το πουκάμισο του δεν ήταν κουμπωμένο και έτσι μπορουσα να διακρίνω εύκολα τους κιλιακους του. Η μητέρα του τον διέταξε να το κουμπώσει και εκείνος το έκανε βαριεστημενα. Είχε άλλαξει πολύ τα τελευταία χρόνια . Είχε σταματήσει να έρχεται να παίζει μαζί μου 1 χρόνο πριν με παρατησει και ο Ίθαν και έτσι είχα καιρό να τον δω.

ΣΑΣ ΆΡΕΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΑΡΑΚΤΉΡΕΣ; ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΆΝΗΚΕ Η ΞΑΦΝΙΚΉ ΑΛΑΓΉ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΟΥ ΆΗΖΑΚ.ΤΙ ΛΈΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΙΝΕΒΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ;ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ.ΤΑ ΛΈΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ. ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡

Πριγκιπικά ΚαθήκονταΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα