Cap.12 ~ „Iti promit ! "

3.4K 185 44
                                    

- Deci ramai? Intreaba si eu ma ridic in fund pentru a-i oferii un raspuns cat mai convingator la intrebarea sa...

Imi dau tricoul jos si ma aplec din nou spre el si-l sarut apasat. Stiu ca e bolnav ceea ce fac acum dar deja e prea tarziu sa dau inapoi.

Mainile sale se strecoara pe sub dunga boxerilor mei si ii trage jos  in acelesi timp cu pantalonii. Isi plimba degetele pe coapsele mele si inima imi bate mai tare cu fiecare atingere.  Imi dezlipesc buzele de ale sale doar pentru a-l mai privii inca odata in ochi. Imi era atat de dor de ochii lui.. Imi amintesc de prima clipa in care i-am vazut.. Daca as fi putut atunci sa anticipez ca o sa ma indragostesc de ei probabil mi-as fi luat bilet inapoi spre casa. Dar pe cine vreau sa pacalesc?  Pe cine vreau sa mint de fapt? Am spus-o si o sa o spun mereu, ca el a fost si va fii cea mai buna parte a vietii mele,indiferent de cat rau mi-a facut sau prin cate necazuri m-a facut sa trec.

Doua palmi ce sa lovesc de fundul meu, ma trezesc din visare si ma fac sa ma concentrez asupra momentului in totalitate.  Isi lasa palmile sa cada inca o data asupra fundului meu si tot ce-mi doresc e sa nu-mi ramana urme. 

Se intoarce brusc  si inainte sa mai apuc sa fac vreo miscare ma trezesc cu el deasupra mea si cu boxerii mei aruncati undeva pe podeaua camerei. Ma ridic pe coate si imi desfac sutienul,aruncandu-l apoi la locul lui , pe podea langa boxeri.  Ma saruta apasat apoi coboara incet cu saruturi spre gat si din ce in ce mai jos. Isi pune mana pe unul dintre sanii mei si strange usor apoi din ce in ce mai tare obtinand din partea mea o serie prelunga de gemete.

Cand ajunge in jurul feminitatii mele oftez si inchid ochii. Buzele sale imi contureaza sexul iar eu imi arcuiesc spatele de placere. Imi maseaza fiecare particica, ma musca usor apoi imi plaseaza un sarut pentru a-mi calma durerea. Isi ridica privirea spre mine si nu reusesc sa fac bine contact vizual cu el ca ma patrunde brusc. Miscarile lui sunt lente , lucru ce ma enerveaza la culme. Se apleaca spre mine si ma saruta usor apoi coboară uşor pe linia maxilarului sărutându-mă pana la sani. Imi prinde sfarcul intre buze si ma musca lasand sa-i scape un mic geamat printre buzele carnoase. Sunetele scoase de el sunt muzica pura pentru urechile mele.

- Connor, spun si sunt intrerupta de buzele sale ce se zdrobesc de ale mele..

- Nu vrei asta? Intreaba si se opreste brusc din orice facea, lucru ce-mi aduce tristetia.

- Nu, raspund si vad cum dezamagirea isi face aparitia pe chipul sau. De cand ai devenit un classic? continui si observ cum un zambet pervers isi pune stapanire pe fata sa.

- Credeam ca intre timp ti-ai schimbat atitudinea, spune si in secunda urmatoare ma prinde de maini si mi le ridica deasupra capului.

Zambesc usor si incerc sa ma ridic sa-l sarut, dar fara vreo sansa de reusita. Ma tine tintuita in pat si sunt sigura ca show-ul de abia de acum incepe.  Ma strange tare de incheieturi si in ciuda faptului ca simt cum apare durerea sunt din ce in ce mai excitata.

Imi cuprinde unul dintre sfarcuri cu buzele si-l suge usor in timp ce cu cealalta mana isi face loc intre picioarele mele. Incerc sa le tin stranse astfel incat lucrurile sa nu fie atat de simple. Incercarea mea nu dureaza prea mult caci ma musca si neajutorata fiind imi desfac picioarele. Ma maseaza si traseaza linii pe marginea feminitatii mele facandu-ma sa-l doresc din ce in ce mai mult. Isi baga un deget si oftez dupa care il scoate si repeta aceeasi miscare de mai multe ori tachinandu-ma.

- Ce vrei?intreaba si vocea lui ragusita imi gadila urechiile.

- Te vreau pe tine, spun si nu termin bine ce am de spus si ma patrunde.

Războiul sexului II - Umbre din trecut ✅Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum