Eski Sevgiliye Geri Dönmek Sonunu Bildiğin Kitabı Sil Baştan Okumaya Benzer

29.2K 1.1K 33
                                    


Selamlar arkadaşlar sahurdan önce bir bölüm yayınlayayım dedim :) Sahur'a kadar oturuyoruz malum. 

Allah bu mübarek ayda dualarınızı kabul etsin. 

--------------

**Bu bölümün şarkısı: Nancy Sinatra: These Boots are Made for Walking

-------------


Muratla birlikte yaptıkları yolculuk ve sohbetleri keyifli geçmişti. Önden bir yemek yemeye karar vermişler Beşiktaş Ulus Mahallesinde ki ünlülerin uğrak yeri olan muhteşem bir boğaz manzarasına sahip dünya mutfağı yemekleri sunan bir restorana gelmişlerdi. Buraya gelmekte ki maksat kapısında ünlü birilerini görmeyi bekleyen medyadan birilerinin her an fotoğrafını çekmek için oralarda dolaşıyor olmasıydı. Kapıdan girerlerken fotoğraflarının çekildiğinden emin olan Murat Öykü'nün koluna girerek onu mekanda ayırtmış olduğu masaya doğru yönlendirmişti. Masa cam kenarı yol tarafına bakıyordu. Her şeyden habersiz olan Öykü etrafı inceleyerek içeri doğru yol aldı. 

"Murat burada görüntülenebileceğimizden emin misin?" 

"Tabii ki eminim Öykü, kapıdaki valeye kadar herkes burada ünlü birinin üzerinden para kazanma derdinde. Haliyle fotoğraflar biz daha yemeğe oturmadan sosyal medyaya düşecektir" 

"Bakıyorum da sen fazla ilgilisin bu medya işlerine neler oluyor anlat bakalım"

 Murat içten bir kahkaha attı bu sözün üzerine. Evet bir çıkarı vardı bu işten. 

"Benimde kıskandırmak istediğim birileri vardır belli ki o kadar aksiyon boşa gider mi hiç?" 

"Anlaşıldı Murat Efendi herkesin bu geceden bir çıkarı olacak bakalım benimki belli seninkinin de kokusu yakında çıkar" 

diyerek sohbetlerine devam ettiler. Yemeklerin yenilmesi üzerine orada birkaç oyalanan Murat ve Öykü eğlence için birlikte gece kulübüne gitmek üzere yola çıktılar. Bebek Parkı'nın yakınında köşe başındaki mekana vardıklarında Öykü barın dışarısına konulmuş olan bistroların orada ünlü birkaç çifti seçebilmişti. 

Muratla birlikte bu barı da bir şeyler içmek için durak yeri olarak kullanıp Akaretlerde ki başka bir müzikli eğlence mekanına gitmek üzere oradan da ayrıldılar. 

"Murat daha devam edecek miyiz?"

"Neden?" 

"Ben gerçekten çok yoruldum. Bence bu gecelik bu kadar gezenti olmak bize yeter. Hem çekilen fotoğraflar çoktan çekilmedi mi?"

"Çekildi çekilmesine de bu geceyi gece kulübünde sonlandırmak daha iyi olur şöyle kop kop havasında" 

"Sen bu enerjiyi nereden buluyorsun. Ne yiyecek ne içecek ne de oynayacak yerim kaldı" 

derken Öykü'nün sesi yorgun yorgun geliyordu.

"Bu son mekana benim için gidiyoruz. Benim kız kendini orada etiketlemiş gitmemiz lazım hem senin için daha başka planlar yapmamız gerek bunlar Tamer'i getirmek için yeterli değil"

Bu sözün üzerine Öykü'nün endişelerini orada bırakacağını biliyordu. Murat Tamer kozunu oynamıştı. Artık bu işten kaçış yoktu. Gece kulübü karanlık ve sağır ediciydi. Dans pistinde, koridorlarda bir çok kişi dans ediyor vücutlarını kıvırıyor kendilerini müziğin ritmine kaptırmış bir yandan içkilerini yudumlarken bir yandan eğleniyorlardı. 

Dj dans pistinin üst tarafında küçük bir kabinden müzik yapıyordu. Murat mekana adım attıktan sonra Öykü'yü bir standa yönlendirip içecek bir şeyler almaya gitmişti ancak Murat ileride sarışın derin göğüs dekolteli mavi pullu bir elbise giymiş olan, eğer kollarını yukarı kaldırsa çıplak poposu görünecek kadar kısacık elbisesiyle çok rahat tavırlar takınan bir kadınla sohbete dalmıştı. Belli ki Murat Öykü'yü kendi haline bırakmıştı. Öykü bunun üzerine kendine içki almak üzere kalabalığı yararak bara doğru yöneldi.

Aşk sözleşmesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin