Vahşi doğada bir Öykü Yetişkin bir Tamer'i tek bir pati darbesiyle avlayabilir.

40.3K 1.1K 80
                                    



Selamlar herkese saat 24:00'ı geçtiğine göre artık resmi olarak Pazar gününe girmiş bulunmaktayız. Bu da demek oluyor ki Tamer ve Öykü ile birlikteyiz. :) 

-Takip eden 

-Mesaj atan

-Oy veren

-Yorum yapan 

Çokkk değerli arkadaşlarım sizlere çokkkkkkkkkk teşekkür ediyorum. 

Keyifli okumalar dilerim.

xoxo:)

Bu hafta ki şarkımız: Pitbull feat. G.R.L. performing Wild Wild Love.

 ------------------------


Vahşi doğada çıldırmış bir Öykü Yetişkin bir Tamer'i tek bir pati darbesiyle avlayabilir.

Gün biterken Öykü odasında dört dönüyor ne yapacağına karar vermeye çalışıyordu. Bir an önce bu kaba adamın ağzının payını vermeliydi. Bu sorunu sessiz sakin çözmek istemiyordu. Hem gitmek isteyen oydu o zaman Öykü'nün tırnaklarını geçirmesine izin verecekti. Genç kadın birlikte geçirdikleri iki gece için de pişmanlık duyuyordu. Hayatının geri kalanını nasıl etkileyeceğini düşünmeden hareket etmesi, yaptıklarından pişman olmasına sebep olmuştu. 

Fakat şu anda gururu tehlikedeydi. Bu kadar zamandır bastırmış oldukları hayvansal iç güdüler tamamen uyanmış onun kollarına kendini bırakmıştı her defasında da. Onu arzulamış, kendini onun üzerine atmıştı adeta ve daha fazlası için ona yalvarmıştı. Fakat daha fazlası olmayacaktı. Hala kendini kontrol edebiliyorken bu yoldan bir an önce çıkmalı kendini ona kaptırmadan bu sorun çözülmeliydi. Kendini Tamer'e teslim etme arzusuna daha fazla karşı koyamamıştı. 

Onu kendi ilginç yaşamına sokan ve ona kendi ihtişamından bir kesit sunan bu genç adama karşı daha fazla tahammül etmek istemiyordu. Evliliklerinin üçüncü günüydü ancak zaten o ilk günden kendisini terk etmek istemişti. Öykü derin bir nefes verdi. Tüm bunlar yaşamak için çok zordu. Onu terk edeceğini bilerek birlikte olmamıştı. Şimdi her şey gerçek yüzünü daha çok gösteriyordu. Gerçeklerle yüzleşmeye başladıkça ona kaldırabileceğinden ağır gelmişti. Öykü kalktı odasındaki banyonun yolunu tuttu. Dikkatlice ılık suyu açarak vücudunu rahatlatmasına izin verdi. Titreyen parmaklarla yüzünü yan tarafında duran beyaz işlemeli havluya sildi. Üzerine siyah uzun bir gömlek elbise giydiğinde oldukça mütevazı görünüyordu. Artık Tamer ile yapması gereken konuşma için hazırdı.

Tamer Öykü yanından ayrıldıktan sonra serin bir duş almak için banyoya geçti. İçindeki sıkıntı git gide büyüyordu. Öykü ile yaşadığı ilişkinin bu raddeye geleceğini tahmin etmemişti. Genç kadın olanlar karşısında üzülmüştü. Ancak Tamer bunlara takılmamalıydı ne de olsa bu gece yola çıkıyordu. Onu unutup eski hovarda hayatına dönecekti. Tek fark parmağındaki yüzük olacaktı. 

Öykü'yü uzun bir süre görmek istemiyordu. Ancak yine de onu üzgün görmek huzurunu kaçırıyordu. En son yaptığı davranış açıklanamazdı. Onun gönlünü almak için bir çift ayakkabı sipariş etmeliydi. Bunu düşünürken yüzünde bir gülümseme oluştu Tamer'in. Karısı ayakkabı canavarıydı. Duştan çıkıp gardırobunun karşına geçti eline siyah Lacoste bir tshirt ve kot pantolon aldı. Üzerini giyerken Öykü ile konuşmadan gitmemesi gerektiğini hatırlatıyordu kendi kendine.

Gardırobundan valizine koyacağı birkaç parça eşyasını seçerken odalarının arasındaki kapının çalmasıyla Öykü içeri dalmıştı.

"Selam" 

Aşk sözleşmesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin