Büyük kalçalar büyük sorumluluk getirir

53.8K 1.4K 13
                                    

Arkadaşlar yine kısa bir bölümle birlikteyiz 

iş ev ramazan oruç bayram derken biraz kısa yazmak durumunda kalıyorum bunun için üzgünüm:(:(

Seviliyorsunuz xoxo

--------------------------------------------------

Öğleden sonra işe gitmemeye karar verip Sami beye telefon açtı. Sami Bey tabi ki kabul edecekti milyon dolarlık iş almıştı, Öykünün sayesinde.

Evine vardığında bacakları yorgunluktan kopacak gibi ağrıyordu. 2 yıldan biraz daha uzun bir süredir bu evde yaşıyordu. Kadıköy güzeldi rahattı Öykü için, çocukluğundan beri çok severdi. Anadolu yakasını, Avrupa yakasına tercih ederdi. Hem işyeri de Üsküdar'daydı. Kahve makinesini çalıştırdı ve banyoya geçti sabah banyo yapmamıştı kendini çok pis hissediyordu. Sıcak suyu sonuna kadar açtı ve kendini suyun altına bıraktı. Üstüne pijamalarını giymek için odasına geçtiğinde kapıdan ses geldiğini duydu.

"Tatlım ben geldim" diye bağırdı annesi. Öykü içeriden "Anne ne işin var burada" diyerek şaşkınlığını belirtti. (Siz siz olun annenize evinizin anahtarını vermeyin ne ile karışılacağı belli olmaz)

"Bir hoş geldin demediğine göre beni çok özlemediğini varsayıyorum" diyerek içeri girmişti. Öykü kahve makinesinin yanına geldiğinde annesi çantasını oturma odasındaki pembe tek kişilik koltuğunun üzerine bırakmış yanına geliyordu. Kadının Öykünün evine geldiğinde ilk yaptığı şey dolaba gidip bakmak olurdu.

 "Sen hiç yemek yapmıyor musun hep dışarıdan mı yiyorsun böyle 25 yaşındasın az yapmayı öğrensen ya" diyerek kızını azarladı. "Bir kadın tutsana evine o kadar maaşı ne yapıyorsun allasen hem haline bak koskoca 25 yaşındaki kız tek başına bir evde yaşıyorsun evleneceksin çoluk çocuk sahibi olacaksın onlara da mı fast food yedireceksin bakayım" diyerek söylenmeye devam ediyordu. 

Öykü annesinin yanına giderek beline kollarını sardı "annelerin bir tanesi niye böyle diyorsun kalbimi kırıyorsun ama" diyerek annesine sulu bir öpücük kondurdu. Annesi " git yılışma kedi gibi" derken sesinden yumuşadığı belli oluyordu. 

"Hadi annelerin sultanı bak çok açım bir şeyler söyleyelim gelsin, bugün işte çok yoruldum biraz dinlenmek istiyorum" "İyi iyi tamam git ne canın istiyorsa iste gelsin bana bir şey getirtmeye kalkma gebertirim". " Biliyorsun kendim yapmadığımı yemem". Öykü hemen internetten vejetaryen küçük boy pizza siparişi verdi. Oturma odasına geçtiler. Annesi televizyonunu açtı. Öykü ise laptopunu kucağına aldı. E-maillerini, facebookunu, twitter hesabını kontrol ettikten sonra biraz gazete okudu o sırada kapının zili çaldı. Gelen muhtemelen pizzacıydı. Öykü parayı ödeyip geldikten sonra pizzayı salonla mutfak arasındaki bistro masaya geçti. Üzerinden mantarları seçe seçe yerken önüne iki tane yan yana siyah zeytin tanesi düşmüş bir dilim pizzaya bakarken aklına simsiyah gözler geldi. Ne gıcık bir adamdı Allahtan bu adamı bir daha görmeyecekti proje son haline getirilmişti. 

Annesi Öykünün bu dalgın halini görünce "Öykü sen biraz dinlen olur mu çok yorgun görünüyorsun canım ben sana beş dakikalığına kapıdan uğrayayım diye geldim. Nermin teyzen beni bekler akşam yemeğine arkadaşlarla Nermin teyzenlerdeyiz. Ben seni yarın tekrar ararım, hem tatlım seninle konuşacaklarım vardı, ancak zamanımız bol olduğunda birlikte bir şeyler yapalım o zaman konuşuruz" derken Öykünün başına küçük bir buse kondurup evden çıkmıştı

Öykü pizza kutusunu eline aldı televizyonun karşısına geçti pizza kutusunu da yanındaki sehpanın üzerine bırakmıştı. Aklına o anda Tamer Bey geldi acaba internette aratsa mıydı acaba neler çıkardı. Laptopu aldı sonra tekrar vazgeçti sonra tekrar kucağına aldı. 

Tamer Günışık yazdı Google a adamın birçok başarı ödül töreni haberi çıkmıştı birkaç ta çapkınlık haberi vardı. Acaba bu aralar sevgilisi var mıydı? Öykü baktı ancak en son haber bir mankenle anıldığı oldu Öykü nün morali bozuldu elindeki pizzaya baktı sonra mankeni düşündü e haliyle onlar hamurları yiyerek zayıf kalmıyorlardır diyerek yutkundu. Birden iştahı kesilmişti. Elindeki pizzayı götürüp çöpe döktü. 

"Sanane Öykü elin adamından yaa ne aratıyorsun ki internette, bir daha görmeyeceğin bir adamı ne diye merak edersin ki offf Öykü off" kendine kıza kıza yatak odasına geçti. Bugün kendini çok yorgun hissediyordu hemen gidip dinlenmeye başlamalıydı. Yine işe geç kalmak istemiyordu. Kendini yatağının üzerine bıraktı. O haliyle uyuyakalmıştı.


Aşk sözleşmesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin