Sníh v Karibiku

18 1 0
                                    

Sníh v Karibiku. Myslim, že ji miluju, protože je zatracenej sníh v Karibiku. A říkám to ve svý hlavě každý ráno. A někdy jsem tak trapná, že jí to povím do očí. A ona se jen usměje téma velikyma čokoládovýma očima. A spí dál. Protože se mnou je prý v bezpečí.

Nějak mě napadlo, že celejch pět let, co civim do těch očí, je tak neuvěřitelná věc,...no prostě dokonalej psychedelickej román. Romantickej a zvláštní a taky trochu sci-fi. Je zvláštní uvědomit si, že žiješ román. A vlastně je to můj splněnej sen. Sen o tom, že zažiju věc, která by skutečně stála za napsání. Takže jo...ano...pohladím její dnes už kaštanový hebký vlasy a začnu vyprávět tuhle bláznivou lovestory.

Bylo to pět let zpátky. Jmenuju se Lena. Ne Lenka, prostě Lena. A bylo mi dvacet. Podzim. Večer. Každej večer ve čtvrtek, tak kolem šesté jdu do lesa, dělám to tak snad od té doby, co umím chodit. Prostě hodinová procházka na pročištění hlavy a taky moje nejnáročnější fyzická aktivita vůbec.

Les byl plnej barevnyho listí, což je jedna z těch melancholicky krásných věcí, jestli mi rozumíte. A už byla skoro tma. Většinou nosím sluchátka v uších, ale ten den jsem je zapomněla na psacím stole v obýváku. Mý kroky se zrovna stáčely kolem staré rezivé nádrže na vodu, když se ozval ten hlas.

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Aug 05, 2016 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

MimozemšťankaDove le storie prendono vita. Scoprilo ora