με κοιτούσε.

207 14 5
                                    

Το σκοτάδι επικρατεί σε αυτό το άδειο δωμάτιο μαζί με την ανάσα μου κάνοντας μια τρομακτική ανάμιξη. Δεν ξέρω πόση ώρα στέκομαι εδώ στο κρύο δάπεδο αλλά για ώρα δεν κουνήθηκα.
Ήμουν μονάχα εγώ.

Δεν ξέρω αν θα έρθει να δει πως ειμαι η  ότι κάνει,αλλά δεν θέλω ούτε την φωνή του να ακούσω  όσο  και γοητευτική και εντυπωσιακή να είναι δεν θα λυγισω.

Ακούστηκαν πάλι βήματα έξω από την πόρτα μόνο που αυτή την φορά ήταν σίγουρο ότι ερχόντουσαν εδώ η πορτα τρίζει καθώς ανοίγει  κάνοντας ενα  ανατριχιαστικο ηχο
Το μόνο  που ήξερα με σιγουριά  ήταν πως μόλις σήκωσα τα μάτια,είδα να με κοιτάζει ο τελευταίος άνθρωπος που μπορούσα να φανταστώ.
Και στεκόταν  μπροστά από μία ετερόκλητη
Ομάδα αντρών και γυναικών  που κρύβονταν μέσα στα σκοτάδια.

Τρόμος με κατακλύζει η καρδιά χτυπά 10 φορές σε 1 δευτερόλεπτο.

Ο harry προχώρησε  προς το μέρος μου με μεγάλα  και αποφασιστηκά βήματα, οι άλλοι παρέμεναν πίσω καθώς παρακολουθουσαν  τον harry.

Τι θα μου κάνει;

Λύγισε τα πόδια του προς τα εμένα  και με κοιτούσε χωρίς να λέει τίποτα, νιώθω τόσο περίεργα κοντά του η παρουσία του μου προκαλεί μια ζεστασιά και μίσος ταυτόχρονα .
Το χρώμα των ματιών φαίνεται τόσο ωραίο κάτω από το λιγοστό φως που έχει το δωμάτιο  τα μαλλιά του δείχνουν ωραία πάνω του και τα ρούχα του. "Πάρτε την" λέει και φεύγει γρήγορα.

Ένας γεροδεμένος ψηλός άντρας  έρχεται προς το μέρος μου η παρουσία του μου προκαλεί αηδία  μόνο και μόνο από το πώς μυρίζει.  Με σηκώνει βία μέχρι που με έκανε να πονέσω "άσε με ήλιο καθίκι " φωνάζω και τσιρίζω ταυτόχρονα δεν με νοιάζει για τους άλλους που βλέπουν αυτήν την παράσταση τους μισώ όλους. "Απλά βουλωσε το μην σου  τιναξω  τα μυαλά στον αέρα " λέει μια ψηλή κοπέλα  από πίσω τους έχει ένα θυμωμένο ύφος έτοιμη να θέλει να κάνει αυτό που είπε "αντε γαμησου" της λέω όμως δεν μένει ακίνητη  το χέρι της συγκρούεται  με το πρόσωπο μου δυνατά  κάνοντας να σκοτινιαζουν όλα μπροστά μου.

(....)

Γύρισα με δυσκολία το κεφάλι μου  πάνω στο μαξιλάρι  για να δω που βρίσκομαι ένιωσα  το αίμα μου να κυλά στις φλέβες, ο παλμός  μου να γίνεται πιο γοργος, τον ήχο κάθε ανάσας μου.

Σήκωσα το κεφάλι μου να ελέγξω το δωμάτιο όμως δεν άργησα να τρομάξω γρήγορα από την παρουσία του harry που καθόταν στην πολυθρόνα δίπλα από το κρεβάτι κοιτώντας με.
Τι έχει πάθει επιτέλους;  γιατί με κοιτάζει έτσι;  τον μισώ  τόσο πολύ.  Τον αγριοκοιταξα"Με  τρόμαξες"λεω με την  βραχνή φωνή μου ίσα ίσα που ακούγεται το κεφάλι μου πονάει γαμημενα φριχτά αυτήν τη στιγμή. 
Με τα δύο μου χέρια καλύπτω το κεφάλι  βγάζοντας τον πόνο μου εσωτερικά γιανα μην με ακούσει  "το ξέρω " λέει χωρίς κανένα συναίσθημα στη φωνή του κατεβάζω τα χέρια μου και τον κοιτάζω " γιατί με φίλησες εκείνη την μέρα;" θα επιμένω γιανα μαι γιατί το έκανε;  δεν είχε κανένα λόγο και κανένα δικαίωμα. "Επειδή μου έλειπε κάποια " λέει χωρίς να με κοιτάζει τι; "δεν καταλαβαίνω " ψυθιριζω  αν και δεν με άκουσε  αλλά κατάλαβε τι είπα ξεφυσηξα και κοίταξα το δωμάτιο ένα βαθύ κόκκινο χρώμα κάλυπτε τους τοίχους  πολυτελείς πολυθρόνες, πίνακες με υπέροχες και εντυπωσιακές ζωγραφιές ,οι μπεζ κουρτίνες που ήταν μεγάλες και το απαλό κρεβάτι που καθόμουν πάνω του το δωμάτιο με εντυπωσίασε αρκετά επίσης μύριζε τόσο ωραία  γεύση μέντας.

"Που - που  είμαι; " ξεροβηχω,    οι τούφες των μαλλιών που έχουν κολλήσει στο μέτωπο μου τις διώχνω γιανα βλέπω καλύτερα φοράει μια μαύρη μπλούζα  και στα χέρια του,είναι με γάτος τατουάζ  δε φαίνεται ούτε ένα κενό εκατοστό  δέρματος ολα είναι  μαύρα "στο δωμάτιο μου" λέει με ένα μικρό χαμόγελο " γιατί δεν με αφήνεις να φύγω; " το λέω τόσο  γρήγορα που ούτε και εγώ κατάλαβα τι είπα "γιατί είσαι σημαντική για την δουλειά μας " λέει χωρίς να τον ενοχλεί  κάτι δια λόγια του "τι εννοείς;  είσαι μεγάλο καθίκι άσε με να φύγω " διώχνω τα χοντρά παπλωματα  από πάνω μου και στέκομαι όρθια μπροστά του σηκώνεται αμέσως ,είναι αρκετά ψηλότερος γιανα τον φτάσω " άκου μικρή δεν παίζω οπότε κάτσε σοβαρέψου αλλιώς θα υποστείς άσχημες συνέπειες " "είσαι μεγάλο καθίκι " το χέρι μου συγκρούεται  με το αγγελικό του πρόσωπο ένιωσα περήφανη για τον εαυτό αλλά φοβάμαι για την επόμενη στάση του
Θα με χτυπήσει; με κοιτάζει με άγριο ύφος και χωρίς να το πιστέψω τ; χείλη του βρισκόταν πάνω στα δικά μου ξανά.

Heyyy παίδες
I know άργησα αλλά έχω πολύ διάβασμα και θέλω να ζητήσω sorry για αυτό επίσης girls and boys  θέλω να βοηθήσετε με τα votes αν μπορείτε
Thank youuuuuuuuu💖

#harry_styles
#

.

Into(H.S)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang