30.bolum

120 7 4
                                    

Michael hala baygındi yani sanırım... vampir ve Michael her şeyi aynıydı birtek vampir olunca gözleri değişiyordu.. hayattan o kadar çok sıkıldım ki sonsuzluk benim için çok kötü herkez bir şey için çabalarken ben ne kadar çabalasamda hiç bir şey yolunda gitmiyor.. onu güneşe çıkarsam bile kolay kolay etkilenmeyecektir. Onu nasıl yok etceğimi bile bilmiyorum

"Emily?"

"Michael! Ahh yine mi kırmızı gözler"

"Ne o begenemedinizmi hanımefendi"

"Senin neyini beğeneyim ben be"
"Bak hatun beni kızdırma"

"Ne?!  Bak son kez söylüyorum bana samimi şekilde hitap etme.. senden o kadar çok Nefret ediyorum ki bunu tahmin bile edemezsin"

Cidden onu hiç sevmiyorum tıpkı bir insan gibi ama aslında tamamen vampir.. yamuk bir şekilde  gülümseyerek
"Emily beni tehdit edemezsin güzelim bir düşün Michael Jackson'ın bedenindeyim ve onunla istediğim her şeyi yapabilirim düşünsene haberlerde *Michael Jackson barda kızlarla uygunsuz şekilde yakalandı yadaaa*"

"Kapa ceneni!! Sakın sakın böyle şeyler yapma"

"Hahaha pekalaa kızma kızınca fazla seksi oluyorsun beni çıldırtmayi istemezsin dimi?" Deyip dudagini kulağıma surttu. Derin bir nefes alıp

"Sen nasıl birisin tamamen vampir olmana rağmen hislerin var"

"Bilmediğin çok şey var güzellik..tamam madem merak ettin anlatıyorum..
Bundan milyon yıl önce bir vampir olarak doğdum o kadar kinle doluymuşum ki anneme bile zarar vermişim sonra zaten oda ölmüş.. bir süre sonra annemin arkadaşı beni normal bir insan gibi büyütmek istedi insanlarla arkadaş olmaya çalıştım fakat onlar beni sürekli disladilar ben de arkadaşlarıma karşı kin duyup onlarida vampir yaptım.. yıllar geçti insanlardan o kadar çok Nefret ediyordumki takii anneni tanıyana kadar nasıl oldu bilmiyorum ama birbirimize deli gibi aşık olduk bana o kadar iyi davranıyorduki.. fakat benim vampir olup insan öldürmem onun benden korkmasına sebep oluyordu sonunda dayanamayıp onuda vampir yaptım daha sonrasında bir oğlumuz oldu oda vampirdi.. annen benden çok Nefret ediyordu her gün kavga çıkıyordu daha sonrasında annen babanla tanıştı baban onu vampir haliyle kabul etti ve evlendiler o kadar mutlulardiki o günden sonra herkesten nefret ettim babanı öldürmeye çalıştım fakat o bir vampir ayini düzenledi ve bedenimi alıp yaktı.  Bende intikam için senin bedenine girdim ve senide yavaş yavaş vampir yaptım sadece insanların benim çektiğimi anlasinlar diye yapmıştım.. sonra durduramadım sanki sana alimıştım gidecek bir yerim de yoktu sen vampirlik genlerini Michael'a aktarınca onu da merak ettim.. ruhu güçsüz bedeni de tam bana uygundu bu yüzden onun bedenini kolayca alabildim.. intikamımi aldım bence fakat bir sorun var... ben Sensiz yapamam ona o kadar çok benziyorsun ki Emily.."

michael Jackson ve vampir emilyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin