4.bölüm

235 19 0
                                    

Michael 19 yaşına gelmişti.ilk burun ameliyatını olacaktı çok heyecanliydi.hastaneye gittiğinde çok korkuyordu ve utaniyordu milyonlarca hayranı vardı onlara ne diyecekti o sırada ağabeyleri ve menajeri geldi
-michael iyimisin daha doğrusu hazır mısın?
--ben şeyy biraz korkuyorum
-hemen geçecek seni bekliyorlar haydi git.
-- tamam

Michael estetiğini olmuştu canı çok yanıyordu. Pişmandi acaba burnu Düzelmismiydi. Ailesi onu görmeye geldiler.
-michael iyimisin?
--benn
Michael konuşamiyordu. Canı çok yanıyordu. Doktor geldi ve michael in durumunu ailesine açıkladı. Aradan bir yıl geçti michael 20 yaşındaydı. Sesi çok güzel olduğu için her yerden teklif geliyordu sonunda michael Jacksons 5 grubundan ayrıldı.o artık gerçekten bir Süperstardi.

Emily ise okula gidiyordu. O da 20 yaşındaydı. Konservatuvar bölümünde çok başarılıydı ancak onun için de kötü günler Başlıyordu annesi ve abisi başka yerlerdeydi babası ile küçük bir evde yaşıyorlardi. Ancak babası son günlerde hastalanmaya başlamıştı.hasta olduğu için eve ekmek getiremiyordu çok acı çekiyordu emily ne yapmalıydi tüm günü okulla geçiyordu. Para kazanması gerekti okuldan sonra yarı zamanlı işlerde çalışıyordu. Bu babasının ilaçlarına tam yetiyordu ancak ekmek paraları yoktu bunun için akşamları sokakta şarkı söyleyip geçiniyorlardi. Ve yine bir gün sokakta şarkı söylüyordu.tam eve gidecekken Birinin onun ağzına bir Peçete sıkıştırdigini hatırlıyordu ne kadar dirensede sonra bayılmıştı.uyandiginda bir sandalyeye bağlanmış ve karşısında takım elbiseli adamlar vardı korkuyordu neler oluyordu.
-hey bırakın beni hemen.ne istiyorsunuz .ya ne oluyor.
-. haha bak sen şuna babanın kaç para borcu olduğunu biliyormusun tam 5000 lira.ya bu parayı ödersiniz yada ölürsunuz. Aslında sen bunu güzel bedeninle ödeyebilirsin. Ama babanı bilemem..
-ya babamdan ne istiyorsunuz o çok hasta ve ben tüm gün çalışıyorum ancak bu sadece ilaçlara yetiyor hiç vicdanıniz yokmu sizin bırakın beni!
-.onu baban borç yapmadan önce düşünecekti.size 1 ay süre veriyorum parayı ödedin ödedin yoksa babana Elveda de.simdi sessizce seni bırakacağız. Eğer polise söylersen cidden babana Elveda dersin kızı bırakın.

Emily dışarı çıktı ne yapmalıydi çok korkuyordu 1 ayda 5000 lira nasıl bulabilirdi. Babası çok hastaydi. Ağlayarak eve gitti. 1 hafta boyunca geceleri yatmadan çalıştı. Mankenlik ve şarkıcılik yarışmasına katıldı.toplamda 3500 lira biriktirmişti ve sadece 1 haftası kalmıştı. Yine bir gün yorgun bir şekilde eve geldi babası yerde yatiyordu
-baba baba iyimisin babaa!
Hemen babasını hastaneye götürdü ancak kötü haber gecikmedi babası ölmüştü. Emily nin kimsesi kalmamıştı ağlıyordu günlerce ağladı ve tefeciler yine kapısına dayanmıştı.son 4 günü vardı ama bu parayı onlara veremezdi bu para babası içindi ama babası öldüğü icin parayı vermesi gerekmiyordu. Emily Rusya'da yaşıyordu .uçakla ABD'YE gitti. Okuluna orada devam etti.ve bitirdi ünlü olma yolunda ilerliyordu.sonunda bir Mankenlik teklifi geldi 25 yaşındaydı hayatına baştan başlamıştı. Mankenlikten oyunculuğa oyunculuktan ise şarkıcıliga geçti. Artık o da çok popülerdi . fanları gittikçe artıyordu.

michael Jackson ve vampir emilyWhere stories live. Discover now