6 skyrius

98 18 3
                                    

Ji man ištiesė ranką ir padėjo atsistoti. Tada pastebėjau, kad kai išpirmo čia atkeliavau buvo žiema ir visur buvo sniegas, o dabar lyg pavasaris. Ta moteris apžiūrėjo mano rūbus ir nusišypsojo.

-Einam tavęs laukia Liuciferis, -pasakė ji ir paiemė mano ranką.

-Kas toks?

-Liuciferis, nepažysti?

-Ne, -atsakiau drebančiu balsu.

-Nieko, greitai susipažinsit,-pasakė ji ir pradėjo mane temptis.

-Pala, o Ana? -išsigandau.

-Iki ryto sugrįši, -linksmai pasakė ji.

Ji mane tempėsi su viena ranka, o su kita laikė tą balandį. Aš nieko nesupratau. Vieną minutę sėdžiu ant žolės, o kitą mane tempiasi nepažystama moteris pro mišką. O kaip mes miške atsiradom? Juk ėjom ties pilies. Po tiek laiko truputį pradėjau priprasti prie tokių keitenybių. Ėjom tikrai ilgai kol priėjom seną, didelį medį. Ji pamaskatovo savo ranka ir kažką pašnabžėjo. Staiga medis atsidarė. Viduje buvo tamsu nieko nepavyko įžiūrėti. Įkišau galvą, kad geriau matyčiau.

-Pasakyk jam,kad Anabelė tavęs ieško, -pasakė moteris prieš mane istūmiant į medį.

Buvo tamsu kaip tamsiausią naktį. Pradėjau belsti į tą vietą kur buvo durys. Nieko. Pradėjau jausti,kad apačia stumiasi į šoną ir atsiranda milžiniška skylė. Bandžiau neįkristi, bet kai nebuvo kur sėdėti pradėjau kristi. Vis žemyn ir žemyn norėjau rėkti, bet buvau per daug išsigandusi. Pamačiau, kad aplinkui mane atsirado raudoni blizgučiai jie ėjo iš mano rankų. Aš saugiai nusileidau ant žemės. Aplinkui mane buvo pilna tunelių. Apie šimtą. Kiekvieno viršuje buvo kažkas parašyta.

1 Požemiai UŽDRAUSTA.
2 Raganiai.
3 Vėlės.
4 Liuciferio padėjėjai. UŽDRAUSTA.
5 Liuciferio kambarys UŽDRAUSTA.
6 Kaimelis.
7 Prekyba.
8 UŽDRAUSTA.
9 Pasitarimų kambarys.
10 Kalėjimas.

Ir daug kitų. Nusprendžiau eiti į kaimelį gal kažkas man ten padės. Ėjau ilgu tuneliu. Pamačiau šviesą ir apsidžiaugiau, bet kai priėjau kaimą prieš mane buvo kažkoks milžiniškas burbulas. Vis dar buvau tunelį ir svarsčiau ar įeiti. O jeigu manęs poto neišleis? Vis delto išdrįsau. Kai ėjau pro burbulą jaučiausi lyg rimčiau pro šimtą voratinklių.
Aplinkui vaikšto žmonės, vaikai, gyvūnai. Buvo sunku pro juos prasibrauti kadangi buvo siauras takelis. Bet pagaliau priėjau fontaną jis buvo kaimo centre. Apžiūrėjau viską ir atsigėriau iš fontano kol niekas nematė. Apsidairiau ir pamačiau keturis takus gan didelius. Nebeatsimenu iš kur atėjau. Išgirdau šauksmą. Viename iš keturių takelių gulėjo moteris. Aplinkui buvo kraujas. Visi jau buvo subėge į savo namus. Aš viena stovėjau visai arti kur nužudė moterį. Sustingau. Lėtai priartėjau prie moters vis girdėjau, kad kažkas už manęs alsuoja, bet kai atsisukdavau nieko nebuvo.
Ji ten gulėjo...Jos veide buvo matyti išgastis prieš mirtį. Jai buvo apie dvidešimt. Akys iššokusios tai reiškia neapsakomą skausmą prieš mirtį. Jos pilve buvo aiškiai matyti dideli įpjovimai. Arba ją perpjovė keli peiliai iš karto arba...

-Vilkolakis!!!

Apsisukau. Prieš mane stovėjo milžiniškas padaras. Jis buvo kraujuotas. Jo ilgi nagai ir dantys atrodė lyg peiliai ir spėju, kad taip pat skaudžiai pjauna. Paėjau kelis žingsnius atgal ir įlipau į kraują. Jis žiūrėjo į mane kraujo ištroškusiom akim. Vilkolakis...Jis pakėlė savo milžinišką leteną ir...

Kaip jums atrodo kas atsitikts Gabrielai?
Ar išgelbės ar ji pati išsigelbės, o gal monstras pasiims??? Rašykit nuomuones!!!

Juodoji RaganaWhere stories live. Discover now