1.

1.3K 48 2
                                    

Proloog.

2 jaar geleden.
'Shawn' giechelden ze. Ik haalde een hand door mijn haar en zuchtte. 'Alsjeblieft Danielle, laat het gaan' zei ik ongemakkelijk. Ze zuchtte nu ook. 'Alsjeblieft Shawn geef toe dat jou gênante momenten grappig zijn' zei ze en ze ging op mijn schoot zitten. Ik ging met mijn handen zachtjes door haar haren.

We staarden samen naar het strand. En geloof me het was ongemakkelijk na alles wat net was gebeurd. 'Je hebt een best mooie onderbroek' zei ze toen. 'Ja hou er nou maar over op!' Zei ik en beetje boos. Ze duwde zich tegen me aan en drukten haar lippen op mijn wang. Tintelingen verspreiden zich op die plek. In mijn buik ontplofte een bom vlinders en ik keek ademloos toe hoe haar lippen zachtjes mijn wang los lieten. Dit was te veel. Dit had ze niet moeten. 'Danielle!' Zei ik en ik duwde haar weg. 'Wat?' Vraagt ze een tikje verbaasd. 'Doe dat alsjeblieft niet ik ben je beste vriend' zei ik. Ze zuchtte. 'Shawn je bent mijn beste vriend, bij jou zijn is iets waar ik van hou, een kusje op je wang betekent niks!' Zei ze een tikkie boos. Ze greep me vast bij mijn hoofd en staarde me diep in mijn ogen. 'Ik voel niks voor je'. Een steek ging door mijn buik. Waarom zei ze dat nou? Waarom moest ze al mijn hoop in stukken achter haar laten verdwijnen door de wind wat het zand wegblaast. Ze aaide me over mijn wang en ik staarden haar met open mond aan. 'Ik ook niet voor jou' loog ik. Ze liet haar hoofd tegen me zakken. 'Kom we gaan zwemmen!' Zei ze toen.

Ik deed mijn shirt uit. Haar ogen gleden over mijn lichaam en ik voelden me ongemakkelijke worden. Ze deed haar broek uit en hielt haar shirt aan. Samen renden we hand en hand (als vrienden) in het water.

Het water verfriste me. Ze klom op mijn rug en we draaiden rondjes door het water. Ik gooiden haar lachend van me rug af.

We lagen op ons handdoeken. Er was niemand op het strand. Het was April en het was er daarom ook veel te koud voor. We gingen liggen in de zon die onze huid verwarden. Canada was geweldig. Ineens voelden ik haar handen over mijn borst gaan. Mijn spieren spanden zich aan en ze keek me verdwaast aan. 'Shawn is er iets?' Vraagt ze. 'Danielle er is niets, het is gewoon dat niemand zoveel ooit om heeft gegeven als jou' ik kijk ongemakkelijk weg. 'Maar Shawn had dat dan gezegd, dan had ik het niet gedaan' ze laat me los en kijkt me bezorgd aan. 'Het is niets!' Zeg ik snel. Ze pakt weer mijn gezicht vast. 'Er is wel iets, dat voel ik'. Ze gaat met haar hoofd op mijn borst liggen en ik voel hoe mijn spieren zich alweer aanspannen. 'Shawn' zucht ze. Ze wil weer omhoog gaan maar ik houd haar met mijn hand tegen. 'Ik wen er wel aan' zeg ik. Ik probeer me zelf rustig te krijgen maar mijn hart gaat tekeer. Waarom moet mijn beste vriendin nou ook zo knap en lief zijn. Ze drukt een kusje op mijn borst en ineens lijkt alles vergeten. Ik word rustig en sluit mijn ogen.

Ik voel hoe ik wakker word. Danielle's hoofd ligt in mijn nek. 'Daan' kreun ik. 'Ja' zegt ze en ze staart me glimlachend aan. 'We moeten gaan' zeg ik dan. Ze staat op. Het is donker op het strand. De maan schijnt. 'Holy shit het is 3 uur s'nachts!' Gilt ze uit. 'W-wat' zeg ik slaperig. Ik sta ook op en zie dat ik nog steeds geen shirt aan heb. Ik staar haar glimlachend aan. 'Sorry' mompel ik. 'Wat?' Vraagt ze. 'Nou dat ik hier zo sukkelig en stom doe' zeg ik zuchtend. Ze lacht. 'Nee je bent lief' ze drukt een kusje op mijn wang en samen lopen we naar mijn fiets.

Ze springt bij me achterop en slaat haar armen om me heen. Ik fiets langs de duinen en staar soms even naar achter om te kijken of het goed met haar gaat. Ze leunt maar haat hoofd tegen me rug en een zucht verlaat haar lippen. 'We hebben zoveel geluk dat we in zo een mooi land als Canada wonen' zegt ze. 'Ja' fluister ik en ik fiets zwijgend door.

''Waar was je?' Ik kijk geschrokken in mijn zusje ogen. 'Aaliyah ik was met Danielle naar het strand' zeg ik en ik krap in mijn nek. 'We hebben nog pizza, omdat je niet hebt gegeten' een zucht verlaat haar mond. 'Oh, ja sorry ik....Euhm....ja eerlijk gezegd waren we op het strand in slaap gevallen'. Ze giechelt zachtjes. 'Schattig' zegt ze en ze slaat haar armen om me heen. 'Nou kom maar op met die pizza' zeg ik en ik volg haar naar beneden.

Ik neem een hap van mijn pizza en kijk Aaliyah verwachtingsvol aan. 'Om drie uur hoor jij toch in bed?' Vraag ik haar met een speelse glimlach. 'Ja maar ik hoorde jou komen, ik was ongerust' zegt ze en ze aait me over mijn hand. Ik glimlach als ik om me heen kijk en een van mijn gitaren zie. 'Sorry' mompel ik. 'Ik vergeef jou altijd, wat je ook doet' zegt ze. 'Dat weet ik onderhands wel'. Ik grinnik kort. Ze lacht zachtjes mee.

Cutieeee! Shawn! P.s hier is hij 14 dus in het volgende hoofdstuk is hij 16🙂🌞

I treat you better! SM Dutch Where stories live. Discover now