Geçmişle Sözleşme 7

2.3K 237 91
                                    

Multimedia: Elena

Özel Bölüm 7

Drex, duş başlığının altına geçtikten sonra gözlerini kapattı.Soğuk su, adamın kalp atışlarını hızlandırıyordu ama bu Drex'in hiç umurunda olmuyordu. Drex tereddüt etse de ellerini rengi koyulaşan saçlarına götürdü ve parmaklarını kafasının üzerinde birleştirerek biraz önce yaşadığı şeyleri unutmaya çalıştı.

Aslında biraz önce olanlar için pişman değildi çünkü uzun bir süre sonra böyle bir şeyle karşılaşmak onu dünyaya bağlamak için yeterli gelmişti. Drex biraz önce dünyaya yeniden bağlanmıştı ve dünyanın kötülüklerinden kısa bir süre için de olsa uzaklaşmıştı.

Ellerini iki yana bıraktıktan sonra başını öne eğerek soğuk suyun boynundan aşağı akmasına izin verdi Drex. Böyle hissettiği zamanlarda genellikle soğuk suyu tercih ederdi çünkü soğuk su kısa bir süre için de olsa ona acı hatıralarını unutması için izin verirdi.

Çoğu insan sakinleşmek için farklı bir yöntem seçerdi ama Drex bu sorununu tek başına halletmek istediği için çoğu insanın tercihlerini değerlendirmek yerine soğuk suyu seçmişti. Hayatındaki bütün tecrübelerini kendisi kazandığı düşünüldüğünde böyle olması da normal değil miydi?

Drex gömleğinin düğmelerini açtıktan sonra gömleğinden kurtuldu ve gömleğini kendisinden yaklaşık 2 metre uzakta duran kabinin girişine fırlattı.

Soğuk su bu sefer işe yaramayacak gibi görünüyordu.Drex biliyordu.Daha fazlasına ihtiyacı vardı ama soğuk suya boyun eğmekten başka yapacak bir şeyi yoktu. İsterse bir yerleri kırıp dökerek ya da birine zarar vererek te sinirini giderebilirdi ama Drex bunları gereksiz görüyordu.

Birine zarar vererek sakinleşmek ona basite kaçmak geliyordu.

Ellerini kemerinin tokasına götürdükten sonra gömleğine uyguladığı işlemi diğer kıyafetleri için de uyguladı ve soğuk suyun çıplak vücudunu ele geçirmesine izin verdi. Bu kesinlikle daha iyiydi.

Vücudundaki dövmeler su ile birleşip rengini daha çok ortaya çıkarırken Drex, eline gelen ilk şampuan şişesinin kapağını açtı ve şişenin içindeki şampuanın neredeyse yarısını eline boşalttıktan sonra şişeyi de kıyafetlerinin yanına yolladı. Ardından saçlarını köpürttü ve suyun altına geçince onu ele geçiren rahatlama hissiyle derin bir iç çekti.

Kapalı gözlerini açıp etrafını incelerken şampuana batan kıyafetlerini gördü. Drex normalde bir şeyi israf etmeyi sevmiyordu ama konu öfkesi olduğunda neler yapabileceğini bilmiyordu. Drex gözü dönerse en sevdiği insana bile zarar verebilecek duruma geliyordu.

Bu yüzden de sevgisini çok fazla belli etmiyor. Onu daima içinde yaşıyordu.

Drex parmaklarını saçlarının arasında gezdirip onu yıkayan suya teşekkür ederken aklına Judas geldi. Sahi, köpeği şu anda ne yapıyordu?

***

Judas kurulanmak için geniş odadaki şöminenin önünde uzanırken Elena da mutfakta Judas'ın yıkandığı suyu boşaltmakla meşguldü. Elena şunu kesinlikle söyleyebilirdi ki Judas çok yaramaz bir köpekti. Ama Elena onunla baş edebileceğine emindi.

Aklına Judas'ın yaptıkları gelince sakinleşmek için içinden saymaya başladı Elena. Bunun onu sakinleştirmeyeceğini pekala biliyordu ama saymak,dikkatini dağıtması için ona biraz da olsa yardımcı oluyordu.Düşünme dedi içinden.O sadece bir köpek.

İŞARETSİZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin