Bölüm 42: Parçala,Anlaşma ve Son

6.2K 420 175
                                    

Bölüm 42

Drex,Elena'nın tokasını çıkartıp kızın saçlarının dalgalanmasına izin verirken Elena'yı kendisine doğru çevirdi."Çok güzel değiller mi?"diye sorduktan sonra ise Elena'nın önüne gelen saçlarını kulağının arkasına attı ve kızın yüzünü daha çok ortaya çıkardı.

Elena Drex'in nefesini yüzünde hissedince gerçek dünyaya döndü.Kahretsin! dedi içinden geri çekilmeye çalışırken.Drex'in kokusu beklemediği bir şekilde hoşuna gitmişti.Şu anda mantıklı bir şekilde düşünemiyordu ama tehlikenin yakınlarında olduğunu pekala biliyordu.

Mantıklı düşün.Mantıklı düşün.

Dikkatini dağıtmak için derin nefesler alırken"Bunları neden yapıyorsun Drex?"diye sordu.

Drex kaşlarını çattı."Ciddi misin Elena?Gerçekten sana her şeyi tekrardan açıklamamı istiyor musun?"Adam Elena'yı daha çok sıkarak kızı kendisine yapıştırdı."Bunları yapıyorum."dedikten sonra Elena'nın dudaklarına doğru eğildi ve"Çünkü ben kötü bir adamım."diye fısıldadı.

Elena geri çekilmeye çalışsa da Drex düşündüğünden daha güçlüydü."Lütfen,beni bırakır mısın?"dedi ellerini adamın göğüslerine götürürken."Canım acıyor."dedikten sonra adamı ittirmeye çalıştı.Canı gerçekten acıyordu ki bu sesinden gayet iyi anlaşılabiliyordu.

Drex ciddileştikten sonra kızı serbest bıraktı."Özür dilerim.Canını acıtmak istememiştim."Elini ensesine götürüp utangaç bir tavırla ensesini kaşıdı.

Elena adamın ne yapmaya çalıştığını hâlâ anlayamamıştı.Gerçekten,Drex ne yapmaya çalışıyordu? Elena daha önce kendisiyle bu kadar çelişen bir adam gördüğünü hatırlamıyordu.

Kız serbest kalınca bir adım geri gitti ve adamın gözlerinin içine baktı.Donuk mavi gözler kızın gözleriyle buluşunca meydanda tiz bir çığlık yankılandı.Elena çığlığı duyunca meydana bakmak için arkasına doğru döndü ve gözleriyle meydanı taradı.Annesi olduğunu öğrendiği kadının orada yoktu.Biraz önce dizleri üzerine eğilerek soluklanan kadın şimdi nereye kaybolmuştu?

Elena meydanı daha iyi görebilmek için tahta alanın ucuna kadar ilerledi ve elleriyle gözlerini siper ederek etrafını inceledi.Yaratıklar çoğalmaya başladığı halde kadın hiçbir yerde görünmüyordu.Bu iyi bir şeydi.Çünkü Elena annesinin zarar görmesini istemiyordu.

Kız endişelenmeye başladığında Drex Elena'nın yanına gelerek "Anneni mi arıyorsun?"diye sordu.Adam ellerini ceplerine koymuştu ve bu manzaradan keyif alıyormuş gibi görünüyordu.

Elena sağ tarafında dikilen adama baktı.Şu anda ağlamamak için kendisini zor tutuyordu ama"Evet."dedi sesinin titrememesi için elinden geleni yaparken.Drex'e zayıf olmadığını göstermesi gerekiyordu.

"Bir şartla anneni bulmana yardım edebilirim."dedi Drex.Ellerini ceplerinden çıkartıp kollarını göğsünde birleştirdi."İstediğim bir şeyi yaparsan her şeye bir dur diyebilirim."Kıza bakarak göz kırptı.

Elena adama doğru döndü ve"Ne istiyorsun?"diye sordu.Drex'in ne istediğini gerçekten çok merak ediyordu.

Drex,sonucu iyiye işaret olmayan tebessümlerinden birini yaptı."Senden beni isteyerek öpmeni istiyorum Elena."dedi gözlerini kısarak Elena'ya bir adım yaklaşırken."Ama bunu istediğini bana inandırman gerekiyor."Bir dakika dedi Elena.Bu istek kızın beklemediği bir yerden gelmişti.Drex ondan kendisini öpmesini mi istemişti?

Yok artık.

Elena tiksinerek adama baktı ama"Tamam."diyerek karşılık verdi hiç düşünmeden.Kafasında planladığı bir şeyler vardı ve bu planı uygulamaya koymak için de bu iyi bir başlangıçtı.

İŞARETSİZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin