"Ben , Junhong"

290 12 1
                                    

Junhong tellerden atlarken , aklında en basitten en zora doğru her şeyi sıralıyordu . Bunu , Açlık oyunlarındaki Ateş Kız dan öğrenmişti .

‘Ben Junhong. 96 doğumluyum ve 18 yaşındayım. Abim Himchan, ben 4 yaşındayken öldürüldü. Öldüren kişi Bang Yongguk. Dövüş lakabı Yongguk. Bir tekmeyle 6 kişi devirebiliyor. Gakriku takımının başı. Emrinde 10.000 kişi var. Busan’ın 1.si o takım. 2. Takım ise Lakirts. Başı babamdı, ta ki, düne kadar. Şu anda ben başım. Emrimde sadece 300 kişi var. Kıdemlilerim ise Daehyun ve Youngjae. Üçümüz birbirimizi çocukluktan beri tanırız. Bir de Jongup var. Dae’nin kuzeni ve Gakriku kıdemlisi. O da bizim arkadaşımızdı, ta ki 5 yıl önce takımlara katılma yaşımız gelene kadar. ‘

O an aklına gelince, Junhong un gözleri doldu.

#

JG-Hongie, herkes burada mı?

JH-Evet, Jong, ne oldu?

JG-Ben, ben şey diyecektim.

JH-Nasıl bir haber, 4 grubun birleşip Gakriku altında toplanmasından daha iyi olabilir dostum? Artık hepimiz o Yongguk denen p*çten intikam alabilecek yaştayız ve babalarımız da 8 nesillik gruplarını birleştirdi. Daha önemli ne olabilir Jong? Niye topladın bizi?

JG-Ben, ben şey -

JH-Aahh hadi ama utangaç kızlar gibi davranma dostum. Ya ver, ya da elletme.

JG-Söylediğimde beni dövmekte haklı olabilirsiniz.

DH-Jong-ah, beni korkutuyorsun kuzen. Hadi çıkar baklayı.

JG-Ben, ben bir karar aldım.

JH-Evet, söyle bakalım kararın ne?

JG-Bu, bu bizim başa geçmemizi engelleyebilir.

YJ-Farkında mısın bilmiyorum ama babalarımız 50 yaşlarına bastılar. Hiçbir olay onları tekrar grupların başına geçiremez.

JG-Geçirebilir. Eğer ki aramızdan biri Gakriku da kıdem alırsa.

JH-Bekle. NE DEDİN SEN? SAKIN BANA ORDA KIDEMLİ DÖVÜŞÇÜ OLDUĞUNU SÖYEME JONGUP. GEÇEN SEFER ŞAKA YAPMIŞ OLABİLİRİM AMA BU SEFER SENİ ÖLENE KADAR DÖVERİM VE ELİMDEN DE KİMSE KURTULAMAZ. BUNU EN İYİ SEN BİLİRSİN.

JG-DÜŞÜN BİR KERE JUNHONG! GAKRİKU DA 5.000 KİŞİ VAR AMA BİZİM LANET OLASI KRUPLARIMIZDA HENÜZ 1.000 KİŞİ BİLE YOK. VE GİT GİDE AZALIYORUZ. GAKRİKU NUN BAŞINA HANGİ APTAL GEÇER Kİ? ORANIN BAŞI OLACAĞIMA, GAKRİKU DA ÜYE OLMAK BİLE DAHA MANTİKLI Kİ BEN KIDEMDEN SÖZ EDİYORUM. EĞER-

YJ-KAPA ÇENENİ VE S*KTİR GİT BURDAN. ARTIK SENİN GİBİ DÖNEK ARKADAŞLARA GEREK YOK.

DH-Kuzen, üşütmüş veya aklını yitirmiş olamazsın değil-

JH-HANGİ SALAK ÜŞÜTÜK HALDE ARKADAŞININ ABİSİNİ ÖLDÜREN TAKIMA GİRECEĞİNİ SÖYLER DAE? AÇIKLA BUNU BANA.

DH-Ben, ben…

JH-Eğer çıkacaksanız hemen söyleyin. Hemen söyleyin çünkü yaklaşık 30 saniye sonra saflar tutulmuş olarak dövüş başlayacak. Bu sefer ki ölümüne. Lord kurallar böyle der.

YJ-Ben seninleyim Junhong. Döneklerle işim olmaz.

DH-Ben, ben…

JH -*tatlıbirsesle* Dae, seni zorlamayacağım. İstersen düşünebi-

DH Artık kuzenim değilsin. Düşmanız Jongup. Hazırlansan iyi olur…

#

Sessizce hanlar sokağında ilerledi ve sondaki sokağa girdi. Sokağın sonundaki çıkmaz yola saptı. Burası babasının mekânıydı. Dün olan merasim ve ıvır zıvır işlerden sonra bir daha eve dönmemişti. Annesi alışıktı, çünkü 8 nesildir Gakriku varisleri, en iyi şekillerde yetiştirilir, yemeklerinde besin değeri az olan hiçbir şey olmazdı. 10 yaşına kadar her çocuk gibi yetiştirildikten sonra, varisler, baş olmak için gereken özelliklerini keşfetmeye bırakılırdı. 1 hafta. Yalnız güç kampına. Junhong bu kampa 7 yaşından bu yaşına kadar her 6 ayda bir giderdi. O normal bir varis değildi çünkü. Evdeki tek varisdi ve de o ölürse, Gakriku süt çocuğu kuzeni Hyunsoo (http://25.media.tumblr.com/2d0c85b29014a4947694651b7f2b1bd2/tumblr_mn7j7cpICy1s5genso1_500.gif )’ya kalacaktı. Ve muhtemelen 2 günde Gakriku batacaktı. Bunların olamaması için Junhong un abisinin intikamını çabuk ama en acılı bir şekilde alması, ondan sonra da çocuk işlerine bakması gerekiyordu. Tabii onda bu şans varken, karısı tarihte bir ilk yapıp 10 uz kız bile doğururdu ama bir erkek çocuk doğuramazdı. Ve Gakriku yine batardı. Bunları düşünürken birine çarpıp yere düştüğünün farkında bile değildi.

-İyi ki Gakriku ya gitmişim zamanında. Başa bak hele, yürümeyi bile bilmiyor.

+Dönek olmaktan daha iyidir di mi? Ne oldu? Yoksa Bang’ınla yatarken organzm mı olamadın? Regl günün geldi sanırım. Ah canım yaa, ne kadar üzüldüm bilemezsin.

- BENİM. YANIMDA. SAKIN. OLA Kİ. YONGGUK’TAN. SÖZ. ETME.

+Aha. Demek tam isabet ha? Söyle bakalım minik eşcinsel, kim üstteydi? Bang mı yoksa -

-YETER ARTIK *birpunch*

+ Hah. Küçük eşcinselimiz kavga mı istiyormuş? Yolla gelsin bebek

Zelonun ilk attığı punchtan sonra, Jongup  ona öldürücü bir bakış atarak kavgayı başlattı.

Ve ikisi de çok sert bir şekilde dövüşmeye başladı . Jongup punch üstüne yoğunlaşırken, Zelo sürekli tekme peşindeydi. İlk yere serilen, suratına ve karnına aldığı kemik kırıcı darbeler sayesinde Jongup oldu . Birden hanın kapısı açıldı ve Zelo, gözlerine inanamadı :

“Onu rahat bırak “

Night City FightHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin