Night City Fight

1.8K 15 0
                                    

- Dövüş oğlum. Ailemiz için, ölen abin için, annen için, takımın için benden kalan son hatıraların için dövüş oğlum. Ben, babamın vasiyetini yapamadan ölüyorum. Takımın ve ailen gururu senin ellerinde Junhong . Eğer ellerini indirirsen, gururumuz yerlere düşer . Ben, Lakirts ‘in 7. Başı, yerimi sana devrediyorum .
+Hayır baba. Ölmeyeceksin. Yaşayacak ve hala daha Lakirts in 7. Başı olacaksın. Ölmeyeceksin baba. Söz ver bana.
- Dünyada tutulamayan tek şey ölüm üstüne yapılan sözlerdir evlat. Bunu sakın unutma.
+ Baba, hayır. Tutabilirsin sözünü. Hala daha Lakirts ‘ in 7. başı olabilirsin. Yeniden Busan sokakları seninle güvenli olabilir
- Junhong, sevgili oğlum. Benim vaktim çoktan doldu. Başa geçme sırası sende. Abini, Himchan’ı öldürenlerden intikamımızı al. Lakirts’ i birinci yap .
+Hayır baba. Olmayacağım. SEN ÖLSEN DE BAŞA GEÇMEYECEĞİM!
- Yapma ama. Abini öldürenlerden intikamını almak, küçüklükten beri bana karşı vermiş olduğun bir sözdü. Eğer bunu yapmadan ölürsen, seni öbür dünyada hiç affetmem.
+Ama baba..
- Sus Junhong . Ben sana baban olarak, dövüş lakabını Zelo koyuyorum. Anlamını sonra bulacaksın. Ve de dövüş oğlum. Ailemiz için, ölen abin için, annen için, atalarından miras takımın için, benden kalan son hatıraların için dövüş .
+ Baba, baba, hayır, ölemezsin BABAAAA HAYIR ÖLEMEZSİN BABAAA


Ben Junhong . Lakirts in 7. Varisi, 8.başı. Abim Himchan, ben 4 yaşında iken Gakriku takımı başı Yongguk tarafından öldürüldü. 4 yaşımdan beridir onu öldürmeye programlandım. Amacımdan dönmek, ancak ve ancak ben ölürsem gerçekleşir.

Night City FightHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin