7

2.3K 148 10
                                    

pohled třetí osoby

Uběhly dva týdny od incidentu v baru. Ačkoliv by se zdálo, že mladší na tom bude hůř, opak je pravdou. Martin po hádce přes mobil s Kájou nemluvil a ani ho nijak nekontaktoval. Začal pravidelně navštěvovat posilovnu a užíval si krásného léta. Zato Kája se naprosto zhroutil. Dolehlo na něj vše negativní co se snažil držet si od těla. Chyběli mu rodiče i přes to že jej zavrhli, chyběl mu Martinův úsměv a taky mu chyběl jeho dlouholetý kamarád, který poté co se spolu vyspali zmizel. Nemohl jej zastihnout u něj doma, telefon mu nezvedal a na zprávy neodpovídal. Kája cítil že se mu život hroutí pod rukama. Kvůli své orientaci přišel o svou rodinu. Kvůli chybě které se dopustil s Tomášem přišel o něj a o svou důstojnost. Co ho ale nejvíc mrzelo bylo že přišel o Martina.

Vzhledem k jeho stavu nebyl schopný natáčet videa. Nedokáže někoho rozveselit, když on sám šťastný není. Fanoušci ho denně spamují zprávami typu 'co se dějě' 'proč nevycházejí další videa' . Kája něměl ani sílu odpovídat. Celé dny trávil zalezlý doma v posteli. Ven vycházel pouze když až to bylo nutné.

Martin's POV

Přišel jsem domů z posilovny a dal si pořádně dlouhou sprchu. S ručníkem kolem pasu jsem se vydal do svého pokoje. Rodiče byli překvapivě doma. Ale i tak jsou stále zalezlí ve svých pracovnách, takže to vyjde nastejno jako kdybych tu byl sám.

Ve svém pokoji jsem ručník přehodil přes topení a oblékl si boxerky na spaní. Pohlédl jsem do zrcadla. Musím uznat že od té doby co pravidelně jím a chodím do posilovny se má postava výrazně zlepšila. třeba už si na mě nikdo příští školní rok nikdo netroufne. Vzal jsem si první triko které jsem uviděl a zalezl do postele. Na klín jsem položil noťas a projížděl fb. Celou tu dobu jsem se cítil divně. Podíval jsem se na to triko a nepoznával ho. Nikdy bych si takové nekoupil. Přičichl jsem si tedy a do nosu mě udeřila Kájova vůně.Před očima se mi vybavovaly všechny naše společné zážitky. Jako poslední se mi vybavil obličej jeho kámoše Tomáše, který za mnou nedávno byl a mluvil o tom jak to Kája těžce nese a že by se moc rád usmířil. Jenže se taky prořekl že se s Kájou vyspal. A to mě naprosto znechutilo. To on mi vyčítá že jsem se vyspal s cizím klukem, ale sám se potom vychrápe s ním. Měl by si srovnat v hlavě co chce. Ani jsem si neuvědomil že mi při vzpomínce na něj začaly stékat slzy. Rychlým pohybem ruky jsem je setřel. Už nikdy nechci být tak slabý. Už ne, své ustrašené já bez špetky sebevědomí jsem pohřbil hluboko pod zem. 

Je mi jasné že je to totálně krátké ale věnuji se teď i přípravě mejmra. Během příštího týdne očekávejte další a delší kapitolu ;) Taky se pokusím připravit i trailer na mejmra abyste přibližně věděli co chystám ;) Zatím se mějte :) A nezapomeňte že komentíky potěší ;)

My life is yours /Mavy/ ✓Место, где живут истории. Откройте их для себя