Prolog

4.9K 188 15
                                    

Kovy's POV

Probudilo mě náhlé zvonění školního zvonku oznamujicího konec vyučování. Sbalil jsem si věci a vydal se domů. Celou noc jsem nespal, protože jsem musel stříhat video. Doufám že se fanouškům bude líbit. Nedokážu si představit co bych teď bez Youtube dělal. Ikdyž je to někdy náročné tak ten fakt, že můžu stovkám lidem zpříjemnit den je skvělý.

Došel jsem domů a hned prvním překvapením pro mě bylo dalších tisíc odběratelů. Je úžasné jak rychle to číslo roste.

Martin's POV

Odhodil jsem batoh do rohu pokoje a plácl sebou do postele. Takhle je to každý den.Přijdu ze školy zapnu noťas a sleduju videa na Youtube. Párkrát jsem přemýšlel že bych taky začal točit, ale na to jsem moc velký posera. Kdyby se to dozvěděli spolužáci smáli by se mi ještě víc než teď.

Projížděl jsem videa a hledal nějáké které jsem ještě neviděl. Nebylo to lehké, protože na Youtube jsem skoro závislý. Když najednou pod nadpiskem 'doporučeno' se objevila videa od pro mě neznámého Youtubera. Pustil jsem tedy video jménem 'u psychologa'.Už dlouho jsem se tak nezasmál. Natáčel ho kluk který může být tak maximálně o dva roky starší. Jmenuje se Kovy.Hned jsem mu přihlásil odběr a začal sledovat všechny 'kovy neděle'.

Překvapilo mě že na tak skvělého Youtubera jsem nenarazil dříve. Zrovna se přehrávalo video 'Móda'. Sledoval jsem jeho roztomilý obličej. Očima jsem jel přes vlasy, dokonale přehozené na jednu stranu, dále k jeho nádherně modrým očím až k jeho rtům. Jaké by to asi bylo cítit je na svých rtech a ... Kurva Martine na co to doprdele myslíš. Okřikl jsem se. A u toho to nezůstalo, taky jsem si vlepil pořádnou facku.

Proč jsem si sakra představoval že se líbám s klukem. Vždyť nemůžu být gay. Nikdy mě žádní kluci nepřitahovali. Tak proč najednou, když se podívám na Kovyho cítím ten divný pocit.

Podíval jsem se zpět na obrazovku kde stále běželo video a rychlým pohybem ruky jsem křížkem v pravém horním rohu vypnul Youtube. 

je to pouze takový rozjezd aby jste asi přibližně věděli o co ve story půjde. První kapitolu přidám zítra. Doufám že se vám bude líbit . Komenty určitě potěší :)

My life is yours /Mavy/ ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat