Bölüm 29

8.7K 242 89
                                    

Yb!!
Yorum&vote
Yazım yanlışlarım olabilir pardon!

~~~He bu arada özelden yazında konuşalım sıkılıyoo hem tanışabiliriz ( ne garip bir cümle oldu o ya 😂😂)
Ateş

Şirketten gelmiştim tam arabamdan inmiştim ki arkadan güçlü bir çığlık duydum. Sesi ilk başta tanıyamamştım. Fakat arka bahçeye geldiğimde bunun Yeşim olduğunu anladım hemen oraya koşmaya başladım. Yeşim birisin üzerine çıkmış büyük ihtimal boğazını sıkıyordu. onu belinden tuttum. Çok sinirli gözüküyordu. Kucağımda bir süre direndi. Beni bile zorluyordu. Yere baktığımdaysa bu kişinin Aras olduğunu anladım Yeşim'de bir anlık boşluğuma gelip eve doğru koşmaya başladı. İçeri girecek sanırken bir anda kafasını sert bir şekilde duvara vurdu. Ilk başta sedeledi yanına koşmaya başladım ben gelene kadar kafasını tekrar vurdu ve bayıldı.

Yanına geldiğimde yerde yüz üstü yatıyordu yanına çöküp ters çevirdim. Kafası kanıyordu.
- Yeşim! Yeşim! Uyan Nolur uyan!
Ben bağırdıkça o gözlerini daha sıkı kapatıyordu. Hemen onu kucağıma alıp arabaya koşmaya başladım. Kapıyı açıp onu arka koltuğa yatırdım. Sürücü koltuğunada ben geçip gaza bastım.

Beş Dakika'ya hastanenin önüne gelmiştim. Arabadan inip arka koltuğa yöneldim. İçeriden Yeşim'i çıkardım ve acile giriş yaptım.
- Yardım edin lan doktor bir şey yap!
Bir kaç hemşire geldi ve Yeşim'i sedyeye aldılar sonra özel odaya girdiler. Kapıyı ardından kapattılar.

Tam 1 saattir içeridelerdi fakat ne giren vardı ne çıkan. Koltukta oturmuş içeriden bir haber bekliyordum. Nolmuştu acaba? Yeşim İnşAllah iyiydi.

Cebimdeki telefon titreşimlere başlayınca elime aldım. Arayan Aras piçiydi. Meşguke attım. Tekrar arayınca sinirlendim ve yeşil ekranı kaydırdım.
- HANGI YÜZLE ARIYORSUN BENI SEN? Bağırmamın ardından küçük bir kahkaha attı
- bence benle doğru konuş Ateş çünkü sevgilin yanımda hemde ÇIPLAK ve sizin yatağınızda
Ne! Bir anda yüzümdeki tüm kan çekildi. Hareket etmeden öyleye yere bakıyordum. Ya Nil'e bir şey yaparsa hem sarhoş aklı başında değil.
- Bak Aras eğer Nil'e bir şey yaparsan seni yok ederim bak yemin ediyorum seni yaşatmam kardeş fal- , telefonu yüzüme kapatmıştı. Iyice sinirlendim hızla çıkışa yöneldim ve arabama binip eve doğru sürmeye başladım.


İnşAllah Nil'e bir şey yapmamıştır. Yoksa ant olsun ki onu öldürecektim. Ölümü benim elimde olacaktı. Off off

Eve gelmem çok uzun sürmedi hemen eve geldim kapıyı açtım akat yanlış anahtardı. Yedek anahatarın bulunduğu saksıyı kırdım içindeki anahtarı aradım. Bulamıyordum gözlerim doluyordu elim titriyordu. Ahhh nerde bu anahatar.


Anahtarı bulduğum gibi hemen kapının deliğine soktum açılmıştı. Hemen içeriye girip yatak odasına ilerledim kapının önünde sesler duyunca ister istemez ayaklarım durdu. Nil acı içinde inliyordu. Nil acı içinde inliyordu. Nil acı içinde inliyordu.


Yavaşça yere çöktüm. Kafam allak bullak olmuştu. Ne yapmalıyım ne yapacağım bilemiyordum. Hayatımda ilk defa sevdiğim birisini koruyamamıştım. Elimden kayıp gitmişti.

Gözlerimin zaten musluktan farkı yoktu. Ama şimdi ağlama zamanı değildi şimdi arasın bana,Nil'e ve daha önemlisi Yeşim'e yaptıklarını ödetme zamanıydı. Kalkıp odaya girdim Nil yatakta çıplak bir vayette yatıyordu Aras ise yanında sırtın bana dönük oturuyordu. Yatağın karşısındaki dolabın kapağını açarak içindeki silahı çıkardım. Aras benim geldiğimi anlamıştı ama ses vermiyor hareket etmiyordu.

Silahı kafasına doğrultuna bana doğru döndü. Yüzünde sadece acıma duygusu vardı. Ikimizde konuşmuyorduk silahın emliyetini kapattım ( silah hakkında hiç bir bilgim yok o yüzden yanlış olmuş olabilir) o ise çok rahattı. Elini ceketinin cebine attı ve bir kağıt çıkardı.

" Önce herşeyi öğrenmen lazım Ateş!"
"Umrumda değil artık senin yalanların"
Sarhoştu hala inanmıyordum ona
"Sen beni öldüremezsin Aras ben senin kardeşinizin bir aptal kız yüzünden bu olmaz dimi kardeşim?"
"Kardeş mi? Insan kardeş dediği kişinin SEVGILISINI ALTINA ALIR MI LAN!!"
"Bağırmasın ardından bir an irkildi ama yetmişti artık herşey bitmişti. Silahı daha sıkı kavrayarak derin bir nefes aldım bir yanım yapma derken Nil'i görünce yapasım geliyordu. Daha fazla düşünmeyip tetiği çektim. Aras Nil'in yanına yığılırken içimde tuttuğum nefesi bıraktım.
—•—

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Jun 08, 2016 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Bir mafyanın aşkıTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang