Пролог

1.8K 90 4
                                    

Ето така се запознах с Анна
Лято 2002
Г. Т.Ния
Аз седях на една пейка и гледах децата как си играят. Не бях много общителна. Бях свенливо дете и не обичах да се запознавам с нови хора.
Г.Т.Анна
Люшках се на люлката сама. Не обичах другите деца те са груби и гадни. Не искам да се занимавам с тях. Но тогава видях едно момиченце, което седи само на пейката. Ще отида при нея - помислих си аз.
Хей. Аз съм Анна.-казах и се узмихнах
Аз съм Ния - каза тя и погледна надолу.
Искаш ли да сме приятелки - попитах аз и се усмихнах топло.
Г. Т.Ния
Едно момиченце с много красиви очи дойде при мен о се запознахме. Много ме  е срам. Сигурно и тя ще ми се присмива.
-Искаш да сме приятелки? - изведнъж каза тя. Много ме изненада. Тя иска да е приятелка с МЕН. Много ме беше срам. Но реших да пробвам.
-Добре -казах аз и най сетне се усмихнах.
-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -
От тогава с Анна сме неразделни. Правим всичко заедно. Аз бях до нея във всички трудни мигове. И когато техните се разделиха тя беше съсипана. Аз бях там до нея винаги. Тя беше също винаги до мен. Когато майка ми замина, аз не исках да излизам от стаята си и да виждам никой. Никой освен Анни. Тя ми носеше всичко от което се нуждаех,караше ме да излизам и най накрая реших да  я послушам. Ние правим една за друга, това което никой друг не може. Правим се истински ЩАСТЛИВИ.

Това е пролога на историята. Надяваме се да ви харесва. Гласувайте и коментирайте. Кажете ми какво мислите. Ще отговорим на всички коментари (ако има такива)
ОБИЧАМЕ ВИИ😘😘😘😘😘

The Brother of My "Sister"  Where stories live. Discover now