VRIJHEID

50 3 11
                                    

Ehh yup Riker was vrij.... All een Maand lang en ik zit nog vast in deze HEL ik wil weg hier en zo snel mogelijk. Ik word gek van mijn celgenoot, hij kan zijn handen niet thuis houden en daar moet ik mee leven?!!!!! Rocky, Riker en Ellington zijn nog langs gekomen, Rydel kon niet want die voelt zich niet zo lekker...... Ze is vast gewoon zenuwachtig want als ik vrij kom gaan ze Trouwen en ik kom morgen vrij dus gaan ze overmorgen trouwen (echt waar ik begin gelijk met schrijven en dan zet ik alle drie de gedachtes erbij niet alleen Ross)

nog 1 dagje nog 1tje en dan ben ik bevrijd!!!! Dan kan ik weer alles doen, naar mijn lessen, naar mijn BED EN NORMAAL VOEDSEL WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik zit bijna een vreugde dansje te doen dat ziet er waarschijnlijk wel raar uit....... FUCK OFF IK GA DANSEN WOW!!!!! "IM SCREAMING  DOCTER DOCTER BOTTLE IT UP IM A BELIEVER BELIEVE ME THIS LOVE IS A DRUG, IM DYING I CANT GET ENOUGH SCREAMING DOCTER  DOCTER BOTTLE IT UP" ik zat keihard te zingen en heel gek te dansen en het hele celcomplex keek naar me........ Of te minsten mijn kant op "WAT HEB IK WAT VAN JE AAN OFZO??!!!!!!!" En ik dans gewoon door.

"Mr Lynch? Kunt u stoppen met zo idioot doen, er is bezoek" zegt een bewaker en ik geef hem een deathstare. hij neemt me mee naar de bezoekers kamer "Rocky!! Ik ben zo blij dat je er bent!!" Zeg ik blij maar Rocky kijkt wat minder blij "Rocky?" Vraag Ik angstig En dan verandert zijn gezicht "ja just kidding, ik heb leuk nieuws" zegt hij enthousiast. "Rydel wilde het zelf vertellen maar.... Ze is zo druk bezig met alles" ik probeer te achterhalen wat hij bedoeld "Ross" begint hij zacht "je wordt een oom" Ik kijk Rocky aan met groten ogen, Is Hij Serieus?!!!!!!! "NEE?!!!!! SERIEUS?!!!!!!" Verluister/schreeuw ik. Ik een oom IK!!!!!!!! Onder tussen word ik steeds zenuwachtiger. Ik kan geen oom zijn! Ik ben zelf al heel slecht en ik wil zeker niet dat dat kind op mij gaat lijken. Ik ga steeds zwaarder ademen en alles begint te draaien, na alles wat ik gedaan heb, na hoe ik mijn familie in de steek heb gelaten tot het moment dat ik mijn polsen probeerde door te snijden. Ik heb zoveel verkeerd gedaan!!!! Ik verdien het niet om oom te worden!

"Ross?!" Rocky haalt me uit mijn gedachten en legt een hand op mijn schouder. "Gaat het wel goed? Je ziet er een beetje bleek uit, moet je wat water?" Vraagt hij met en bezorgde blik in zijn ogen. Langzaam schud ik nee en probeer mijn ademhaling weer onder controle te krijgen. Waarom een kind wanneer de familie zo verschrikkelijk messed up is? Met een vader als Spion en alle ooms die gestoord zijn en niet eens voor een plant kunnen zorgen!!!! Nee serieus Riker had ooit een cactus en die was binnen 2 weken gestorven.... EEN FREAKING CACTUS!!!! Hoe krijg je DAT voor elkaar?!

Rocky zegt onder tussen allemaal verschillende dingen, maar ik let niet meer op. Ik kan alleen maar denken aan dat kind die moet opgroeien in zo'n omgeving, Dat wil je niemand aan doen zelfs niet als het het kind van je ergste vijand is. Ik hoop gewoon dat Ryland een goede oom wordt, dat is de enige optie die we hebben.

"En Ryland heeft een hond die hij-" "WACHT?!!!!! RY HEEFT EEN HOND?!!!!!! WANNEER IS DAT GEBEURT?!" Vraag ik verbaast "Dat zei ik net! Nadat Riker weer terug was zijn we weer wat muziek gaan maken en opeens kwam hij binnen lopen met Vader een Franse Bulldog. Zit jij eigenlijk wel op te letten??!" Vraagt Rocky aan mij. Ik kijk een beetje schuldig "nou niet echt... heb je al verteld wanneer ik hier uit kan?" "Morgen ochtend om 7 uur komt Riker je ophalen" zegt hij en ik kijk op de klok. Nog 14 uur 32 minuten en 43 seconden 42, 41, 40. Dan ben ik hier uit!!! Please geef mij de Vrijheid!!!!!!!!!!!!!!!!

Gun ShotWhere stories live. Discover now