De Shot

55 7 6
                                    

"Kom op dan!" Zegt Pixie ik kijk naar Faya en zucht dan "okay ik......." "Ross kom heb je nodig!" Zegt Ell terwijl hij binnen stormt "moet nu gaan BYE!!!!!!!!!!!" Schreeuw ik en ik pak mijn jas en ga met Ell mee

"You saved my life!" Zeg it tegen hem terwijl we lopen "ha Alstublieft denk ik" zegt hij "waar gaan we eigenlijk naartoe?" Vraag ik opeens "naar mijn huis, je moet daar s'nachts verblijven" zegt hij. Damn wat is hij rustig, ik kan bijna een marathon rennen van de zenuwen "alles staat klaar ontbijt voor morgen, munitie met 3 kogels en tijdelijke haar kleuring" "Waarom dat?" Vraag ik, serieus tijdelijke haar kleuring?! "Zodat je familie je niet zo snel herkent" zegt hij koelbloedig. als we bij zijn huis staan geeft hij de sleutels aan mij "kom om 11 uur" zegt hij en loopt weer weg "EN LAAT MIJN HUIS HEEL" schreeuw hij nog en dan is hij verdwenen.

Volgende ochtend.......

Ik zit aan het ontbijt, ik had gister mijn haar geverfd. Het was best lekker rustig hier en ik heb zo goed geslapen!!! Eindelijk geen broers die me Midden in de nacht wakker maken omdat ze willen dat ik iets ga doen. Nou ja gelukkig dit keer niet, ik ga vragen aan Ell of ik hier vaker mag komen slapen. Ik rek me uit, pak mijn jas en mijn Gun en loop naar mijn huis. Agh ik ben nerveus joh, Ik bedoel ik moet mijn beste vriend 'neerschieten'. Ratliff heeft me een tip geleerd om van je zenuwen af te komen, maar die ga ik jou mooi niet vertellen!

Eenmaal aangekomen (btw het is 10:23) staat Kai al klaar "waar bleef je nou?!" Vraagt Kai boos "Dude ik moet die gast om 11 uur neerschieten, dan hoef ik er niet 3 uur van te voren er zijn." Zeg ik chill en pak mijn mobiel en begin te Appen met random people. "Heb je nou trouwens je haar geverfd?" Vraagt Kai heel zacht en lief, ik kijk een seconde naar hem en dan weer naar mijn mobiel jep dit vond ik mooier" zeg ik droog "nou het staat je heel goed hoor" zegt hij, is hij nou met me aan het flirten?! Hij doet een stap dichterbij en Ik kijk hem raar aan "eh dankje" zeg ik. Hij doet nog een stap dichterbij en pakt mijn boven arm "wat een grote biceps heb je, ga je naar de sportschool?" "Ehh nee ik til instrumenten en help muziek boxen sjouwen" zeg ik en intussen heeft hij zich aan mijn arm geklemd dahm hoe kom ik van hem af? Ik zie Pixie lopen en App haar gauw Pixie, ik zie haar haar mobiel pakken en dan ziet ze me. "Hey Demoon van me!" Zegt ze en geeft me een knuffel "Hey Angel" zeg ik "wat?" Zegt Kai "Oh juist Pixie dit is Kai een vriend van me, Kai dit is Pixie mijn vriendin." Ja ik weet het 'maar je vind Faya toch leuk' en Ja dat vind ik maar ik kan Kai niet uitstaan. "Wat doe je hier?" Vraagt Pixie "We wachten op onze vriend Ellington" zeg ik Pixie blijft nog even hangen tot 10:55 "Oh ik moet nu echt gaan voordat ik te laat kom" ze geeft me een zoen op mijn wang en gaat snel weg "okay..." Zegt Kai. Ik krijg een appje dat ik naar binnen kan "ik ga ben er klaar voor!" Zeg ik en pak mijn gun "Kai jij blijft bij de deur staan!" Zeg ik en ga naar de voor deur, hier gaat hij dan.

Ik trap de deur in en hoor Rydel gillen ik loop naar binnen. Riker grijpt me van achter, ik draai de rollen om en grijp hem bij zij shirt en hou mijn gun tegen zijn hoofd. "R-Ross" zegt hij, ik kijk snel om me heen.. Dahm ik zie Rocky niet "Waar is Ellington!" "Rydel gaat alles goed?!" Hoor ik Ellington schreeuwen, ik laat Riker los en hoor Rydel nog schreeuwen "ROSS NEE NIET ELLINGTON!!!!!!!!" Ze huilt tegen Riker en ik loop gewoon door als ik aan kom. Zie ik Ell en hij lacht "laag ik de muur ik heb al Smienk op en gaten ik mijn shirt" zegt hij en hij schreeuwt eerst wat en daarna schiet ik 3 keer in de muur, Ell gaat tegen de muur zitten en ik loop naar beneden. Kai komt binnen rennen "H-Hij is dood" zeg ik "goed maar de politie is er!" Zegt Kai en rent naar de achter deur en komt weg zonder dat hij gepakt word, maar zodra ik weg wil rennen word ik getackeld door Ryland "Ry laat me gaan!!" Schreeuw ik en toen kwam de politie en die nam me over "Mr. Lynch u word gearresteerd voor de moord op Ellington Lee Ratliff" "HOE HEB JE DE FAMILIE ZO KUNNEN VERADEN!!!!!!" Gilt Rydel "Maar Delly...." "NEE VERDWIJN UIT MIJN OGEN!!!!!!!!!!!" Gilt ze nog een keer en de familie kijkt me vuil aan. Het laatste wat ik zie is Ell boven aan de Trap staan en dan word ik afgevoerd...

Dit was niet het plan Als Rocky nou niet de politie had gebeld was het misschien goed afgelopen, blijf lezen!!! XXX Chanouk Btw 22 Decemder ben ik jarig!

Gun ShotWhere stories live. Discover now