Rydellington

76 5 3
                                    

Ik Kwan thuis, ik was natuurlijk niet vrolijk ik liep gelijk door naar mijn kamer "Ze had een ander" zeg ik zacht tegen mezelf "Natuurlijk Hoe kon ik zo stom zijn!" Schreeuw ik. Ik pak mijn kussen en schreeuw erin klop klop "Gaat alles goed?" vraagt Ell als hij naar binnen stormt "1 ik had niet gezegd dat je binnen mocht komen en 2 Ja Prima Ik Schreeuw In Mijn Kussen Omdat Ik Dat Leuk Vind!!!" Zeg ik lekker Sarcastisch "wat is er?" Vraagt hij, ik besloot om onder mijn Kussen vandaan te komen. Ik sta op en loop naar Ell, Pak zijn arm en loop naar de deur, zet hem buiten pak de deur en smijt hem dicht en loop weer terug naar mijn bed "Zo weer opgeruimd!" Zeg ik "Kom op Ross we moeten het nog hebben over het schot" en dan schiet het me te binnen. Morgen moet ik Hem neerschieten. Ik loop naar de deur, doe mijn deur open en trek Ell naar binnen.

"Zo wat is je plan?" Vraag ik "misschien is het wat ingewikkeld...." "Ell mijn hele leven is ingewikkeld zeg het nu gwn maar!" Ratliff neemt een hap lucht en verteld heel veel in 1 keer " morgen ochtend kom je vanaf mijn huis naar dit huis en je doet alsof je dit huis nog nooit hebt gezien, je wacht op Kai en je zegt dat Kai beneden moet blijven wachten terwijl jij met mij naar boven gaat, je vuurt 3 kogels af in de muur zodat het echt lijkt of je me hebt neergeschoten dan loop jij terug naar beneden en zegt tegen Kai "ik heb hem vermoord" hij staat bij je familie die dan denkt dat je me echt hebt vermoord Kai loopt tevreden weg en als hij weg is kom ik naar beneden" zegt Ell. Ik kijk met grote ogen naar Hem "zo dat is een mond vol" zeg ik "Maar het is een goed idee" Ell loopt naar de deur "waar ga je heen?" Vraag ik hem "kom maar mee Rydel en ik gaan de plannen bekend maken" zodra ik dat hoor ren ik mijn kamer uit en ga op de bank in de woonkamer zitten "Ik zit al klaar!!!" Schreeuw ik "Ross je bent gestoord" hoor ik van Ell terug "Wat is mijn favoriete film?!!!" Schreeuw ik "Romeo en Julia!!!" "NOU DAN!!!!!!"

Het duurt niet lang voordat Rocky naar beneden komt Rennen schreeuwend: " RYDELLINGTON RYDELLINGTON " oooh Rocky toch. Als iedereen beneden is gaat de bel "ik ga wel" zegt Riker en hij loopt naar de deur Er komt een stel meiden binnen: Pixie,Veerle, Chanouk, Faya, Ro- wacht "Faya?!" Zeg ik en flikker van de bank "Dus jullie kennen elkaar?" Vraagt Rydel "ja hij heeft samen met Veerle een grote griezel rad weggejaagd toen ik bij Pixie was" zegt Faya met haar Lieve Ogen en haar zoete stem hou je hersens bij elkaar! "Okay, meiden ga maar zitten" zegt Ell "hier kommen onze plannen"

"Rydel en ik hebben er heel lang over nagedacht en we willen op de plek waar iemand een grote doorbraak heeft gehad" begint Ell "En waar we nieuwe vrienden hebben gemaakt" "en waar We GRAAG nog een keer naar toe willen, Trouwen" "En dat is...?" Vraag ik "Amsterdam!" Zeggen ze in koor. WAT!!!! AMSTERDAM!!!!!!! "Riker wil jij mijn beste man zijn?" Vraagt Ell "het is een grote eer" antwoord Riker " Pixie,Veerle, Chanouk, Rosa, willen jullie mijn bruidsmeisjes zijn?" Vraagt Rydel "HEEL GRAAG!!!" Gillen ze "Rocky,Ryland, be awesome en blijf bij Riker in de buurt" "YES sir" zeggen ze ik koor en ze klampen zich vast aan Riker "Bedankt he Ell" zegt Riker "Faya kun jij het bloemen meisje zijn" vraagt Rydel "lijkt me leuk" zegt ze "en Ross Wil jij de ringen geven" "Wow wat een eer ja graag!!!" Zeg ik "Nu dat geregeld is... De Trouw datum is 17 januari" zegt Rydel.

(Zie je hem al aankomen? Nee? Nou op 17 januari komt dus het speciale Rydellington Marrige hoofdstuk uit niet eerder en niet later)

"En dat zijn de plannen voor nu!" Zegt Ell "Hey meiden nu jullie er toch zijn laten we een spel doen" vraagt/zegt Rocky "Okay wat voor spel" vraagt Rosa "Doen of Waarheid?" Vraagt Riker we stemmen allemaal in "Oh wacht ik kan niet meedoen ik moet nog even iets regelen" zegt Ell en hij pakt zijn sleutels en gaat weg. We spelen het spel, ik ben nog maar 2 keer aan de beurt geweest. De eerste keer moest ik een baard van schuim maken en de 2de keer moet ik tweeten wat als eerst in mijn hoofd opkwam. Ik ben weer aan de beurt "deze keer doe ik waarheid" zeg ik "Okay Wie Vind Je Leuk?" Vraagt Ryland "Nou ehhh...."

Het spijt me verschrikkelijk dat dit zo lang moest duren ik had gwn geen inspiratie meer ik hoop dat jullie blijven lezen.....XXX Chanouk

Gun ShotWhere stories live. Discover now