1

2.2K 72 8
                                    



„Ahoj," usmála se, když vcházela do místnosti. „Proč je tu tak temno?" zamračila se pak a rozhlédla se kolem. Zastavila se ve dveřích a opřela se o futra.

Stiles vzhlédl, chvíli vypadal otráveně, ale výraz se ve chvilce, kdy ji spatřil, změnil v úsměv. „Copak mě neobejmeš?"

Sophia se ušklíbla, ale pohnula se z místa a roztáhla ruce, když se zvedl i on a natočil se k ní, aby ji objal. Obmotala mu ruce kolem těla a zabořila mu hlavu do ramene. Pak se zase odtáhla. „Tak co, stačí?"

Usmál se a svezl se zpět do křesla.

„Proč tu máš zataženo?" zeptala se znovu, akorát jinak. Očima přelétla zatažená okna, která propouštěla minimálně světla. „A co to tu tak... smrdí?"

Stiles se rozčarovaně rozhlédl a znovu se zvedl. „Smrdí...? To musí být chloroform." Sáhl do kapsy a zadíval se na kapesníček, který z ní vytáhl.

„Stilesi?" podívala se na něj podezřívavě a nechápavě, „proč tu máš chloroform?"

Chvíli na ni koukal, štěněčím, nechápavým pohledem, ale ten se vzápětí rozplynul a nahradil ho krutý úšklebek a temno v očích. „Asi proto, že nejsem Stiles."

Sophia se otočila, ale Stiles ji chňapl a přitáhl si ji blíž k sobě. Snažila se ho rukou, kterou ji nesvíral, odstrčit a kopnout ho do nohy, ale držel ji pevně u sebe. Přitiskl jí kapesníček napuštěný chloroformem k ústům a nosu.

„A tma je tu, aby nikdo nevěděl, že jsme tu byli," usmál se na ni. Připadalo jí to jako milý, smutný úsměv, ale pomalu se propadávala do bezvědomí.

I když už mu ležela v náručí úplně uvolněná, kapesníček jí nechal ještě chvíli u obličeje, aby se ujistil, že to jen nehraje. „Promiň, sladká Sophie," políbil ji do vlasů, téměř láskyplně.

***

Void (Teen Wolf / Stiles / CZ)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz