Capitolul 13

137 13 1
                                    

Kate POV

Am intrat in marea sala unde m-am asezat la masa Viperinilor. Nu imi doream decat sa imi mănânc piureul de cartofi si sa plec in camera unde ma pot sa plang. Urma ora de zbor cu Ginny si tata, care sigur era dezamăgit ca m-a învins Riddle. Sa fiu sinceră, nu am nimic personal cu ea, dar a ales partea opusă, cea a binelui, iar eu voi deveni intr-o buna zi o Devoratoare a morții.


Chloe POV

Urma ora de zbor. Chiar daca Draco ne era profesor, acesta s-a schimbat, in plus Ginny nu ar accepta sa neindreptateasca pe cineva. Eu Rose si Albus am mers pe teren, unde majoritatea elevilor erau pregatiti de ora. De ce trebuia sa facem atât de multe ore cu Viperini. Din cate am auzit au intervenit niste probleme la orar, dar nu e vina noastra, nu-i asa?
In fine, e singura zi în care trebuie sa induram asa ceva.
In scurt timp au sosit si Ginny si Draco.
- Bine, copii! Ma numesc Ginny Potter, iar el este Draco Malfoy. Noi vom fi profesorii vostri de Vâshaț.
- Acum, continua Draco, urcati-vă pe maturi si departati-va de sol usor. Azi veti putea da după ora daca doriti si probele pentru echipa de Vâshaț.
Am facut in tocmai. De la Cercetasi, am reusit sa plutim eu, Rose, Albus si încă vreo cinci elevi, iar de la Viperini Kate, Scorpio si Evelyn, care se chinuia sa nu cada jos. Ginny si Draco au inceput sa ii ajute pe ceilalți.
- Ora s-a terminat, iar noi mergem după căpitanul echipei de Vâshaț. Doar sa stiti, nu e obligatoriu sa dati proba acum, deoarece va mai exista una valabilă pentru elevii de toate vârstele. Daca va luati zborul inainte sa venim veti fi exmatriculati cat ai zice Vâshaț.

Din nou, imi cer mii de scuze ca e durat atât de mult, dar măcar acum stiti si ce se petrece in mintea lui Kate Malfoy, nu? In fine, deocamdată nu vreau sa promit ca voi posta mai des deoarece nu vreau sa va mint, dar pe la finalul scolii voi posta poate chiar zilnic. Ly😘

Fiica lui Voldemort la HogwartsWhere stories live. Discover now