Capitolul 11

166 18 1
                                    

Dimineata m-am trezit destul de repede. Am privit-o pe Rose câteva minute sperând sa se trezească si ea, dar a continuat sa doarmă. M-am îmbrăcat si am trecut in liniste pe langa patul lui Rom si Hermione după care am plecat in Camera de zi. Acolo statea Albus care se uita intr-un bilet. Nu am putut vedea ce citeste, asa ca am asteptat sa se trezească ceilalți. Spre bucuria mea, in scurt timp sosi si Rose, iar mai tarziu James. Toți eram curiosi cu privire la biletul lui Albus. La un moment dat, James isi facu curaj si smulse biletul. După ce citi o parte din text în zâmbet rautacios ii apari pe fata.
- Lui Albus ii place de Kate!
- Da-mi biletul James! Daca nu...
- Daca nu ce?
-Te spun mamei!
- Ai dreptate! Mama s-ar bucura sa afla ca micul ei ingeras a indragostit😍.
- Ce faci asa mare scandal din asta? Doar si fie iti place de Chloe!
James rosi uitandu-de la mine. Isi întoarse privirea spre Albus si incepu sa-l fugareasca pe acesta prin camera. Țipetele lor ii trezi pe Harry si Ginny care au inceput sa ii certe.
- El a inceput! au spus cei doi deodată.
Eu si Rose am iesit usor afara, începând de radem cu pofta când nu ne mai putea auzi nimeni. Am mers împreună la ora de Ierboligie. Nu prea imi placea ora dar odata ce Neville ne era profesor totul era mai amuzant.
Ora de ACMN ne-o preda Harry. Ne-a povestit despre Stupefy si Protego, după care a chemat cativa elevi în fața clasei pentru a incerca cele doua vrăji. Primii au fost Albus si Evelyn. Albus a castigat destul de usor.
- Chloe si Kate! Vreti sa încercați?
Ne-am dus in fata clasei.
-Stupefy!
-Protego!
Tocmai reusise sa îmi bareze vraja, iar la rândul meu si eu am barat-o pe a ei. Kate se uita disperata in jur, dar după câteva secunde privea sarpele din mica vitrina de sticla a salii.
- Accio sarpe! țipă ea.
Sarpele ajunse in fata lui Kate. Părea îngrozită. Nu cred ca planificase toate detaliile acestui plan. Încercând sa o salvez am inceput sa ii spun sarpelui sa o lasa in pace si sa se întoarcă in vitrina. Spre mirarea mea, ma asculta. Toți ceilalți se holbau la mine, dar nu înțelegeam de ce. Am vrut sa ma întorc la loc, dar Harry ma prinse de brat si ma tara afara din clasa.

Stiu ca nu e cel mai interesant capitol dar trebuie sa existe si din astea, nu?
Cititorii celeilalte carti, Magia Prieteniei, de ce nu căutați continuarea? In fine, sper ca sunteți mulțumiți de noul capitol si noutățile pe care le-ati gasit in el. Ly! 😘


Fiica lui Voldemort la HogwartsWhere stories live. Discover now