Capitolul 1

461 33 3
                                    

Il cunoasteti pe Harry Potter, sau mai bine zis faimosul, istetul si talentatul Harry Potter? Daca da, vreau sa stiti ca eu sunt fiica dusmanului lui de moarte. Ati inteles bine, sunt fiica lui Voldemort. Mereu mi-am dorit sa pot sa schimb ceva in viata mea, sa arat lumii ca eu nu sunt ca si tatal meu.
Parintii mei ma urasc deoarece eu sunt sensibila si buna. Mereu spun sa iau exemplu de la fratele meu, Marcus care incearca din rasputeri sa il impresioneze pe tata. Dar, cand e vorba de a face o vraja, parintii mei imi cer mereu ajutorul mie, nu lui Marcus.
Azi, este ziua mea de nastere, asa ca tata ma tine inchisa in camera doar 12 ore in loc de 21. Mama imi aduce mancare de cinci ori pe zi, iar de obicei primesc 2 pahare cu apa si resturi ramase de la mesele lor. Este atat de frumos sa fie ziua ta!
Imi place mult sa privesc norii albi si pufosi care se misca incet pe cerul azuriu. Azi, am observat ceva neobisnuit: o bufnita care se indrepta spre fereastra mea. Cand s-a oprit am vazut ca tine ceva. Era chiar...o scrisoare de la Hogwarts!

Draga Chloe,

M-am gandit ca eu, Harry, ar trebui sa te informez ca ai intrat la Hogwarts, Scoala de Magie, Farmece si vrajitorii. Rubeus Hagrid te va conduce pe aleea Diagon sa va luati cele necesare cursurilor.
Daca cumva tatal tau nu este de acord, fluiera si in cateva minute voi fi acolo sa te apar.

Eram atat de bucuroasa. In cateva zile Hagrid venea sa ma ia. Dar tata nu putea afla. Am scris repede un bilet in care i-am spus ca ma voi intalni cu Hagrid la Cazanu' gaurit.

Fiica lui Voldemort la HogwartsWhere stories live. Discover now