Capitolul 12

140 14 2
                                    

-Chloe, spune-mi ca măcar esti constiente de ce ai facut!
-Nu stiu sa fi facut ceva. De ce trebuie sa fiu pedepsită daca am salvat o fata?
-Nu esti pedepsită! spuse Harry părând impresionat de felul in care am abordat situația. Ai un fel de putere, o putere rara, pe care o avem si eu si Voldemort.
-Adică?
-Vorbesti reptomita!
- Am auzit de chestia asta. Tata vorbea destul de des despre ea.
M-am asezat pe podea sprijinindu-mă de perete. Harry se puse langa mine.
- De ce ai crezut ca te voi pedepsi?
- E complicat. Sunt fiica lui Voldemort si ma gândeam ca asta ma va afecta. In schimb, am niste prieteni minunați, profesori superbi si nimeni in afara de Malfoy nu ma ia peste picior.
Harry chicoti.
- Asa ma întelegeam si eu cu tatăl ei. Dar Draco s-a schimbat si poate ar fi ales de mult partea binelui daca ii acordam o sansa. Nu cumva e posibil ca si ei sa ii trebuiască acelasi lucru? Doar o sansa?
Când am iesit din clasa i-am povestit lui Rose despre discuția cu unchiul sau. A spus ca e un sfat bun, dar n-are habar cum sa ii dăm o sansa. Am hotărât sa nu le spunem băieților fiindcă Albus s-ar putea sa ne bata la cap pana nu reusim sa ii dăm amarata aia de sansa, iar daca ii spunem lui James oricum va afla si fratele sau.

Va datorez niste scuze atât pentru acest capitol scurt si fara pic de acțiune cat si pentru faptul ca nu am postat de asa mult timp, dar am avut tezele si a trebuit sa invat. Promit ca voi posta mai des! Ly! 😘

Fiica lui Voldemort la HogwartsWhere stories live. Discover now