2.část

124 1 0
                                    

sedla si na mě obkročmo...začala prsty kroužit přes moje tričko.Svůj obličej přibližovala k tomu mému. Najednou se naše rty spojily. Řeknu vám, že Justin chodil doopravdy se super kočkou (:DDD). Chtěla po mě určitě víc a já také. Zvedla se, zavedla mě do patra a otevřela poslední dveře v pravo. Byla to velká ložnice s velkou postelí. Hodila mě na postel, sedla si na mě a začalo žhavé líbání. Poté skončilo mé tričko a následovně i její na zemi. Kousl jsem jí jemně do krku. Lehce zasténala a pokračovalo to mým zipem od kalhot.....pak jejími šortky....a nakonec i spodní prádlo.... 

* Ráno *


probudil jsem se. Byl jsem nahý pod peřinou. Naprosto nic jsem si nepamatoval. Jedinné co mi pamět trochu osvěžilo, byla polonahá Selena sedící na kraji postele, která si oblékala dlouhé tričko, ketré vytáhla z komody. Dobré ráno. Stačila to říct dříve než já. Dobré. Odpověděl jsem. Zvedl jsem se z postele, oblékl se do svého oblečení a vyšel ven z pokoje. Dole ve společenské místnosti seděl na gauči Justin, který měl hlavu založenou v rukách. Přišel jsem k němu a kamarádsky ho udeřil do ramene. áááá Hazza! Jak sis to užil? Chvíli jsem se na něj díval a po pár vteřínách odpověděl: asi dobře, ale pořádně jsme se nalili. Vypadáš dost strhaně:DD Justin se zašklebil, zvedl se z gauče. Hele, já už budu muset jít. Kluci budou už zase nadávat. Už to vidím. Hodiny.....Jdu zase pozdě na nahrávání. Mě zabijou. Měj se bro a díky za všechno. dořekl jsem to, Justin přikývl na rozloučení, rozplácl se zase na gauči a já si to mířil ke svému autu. Nasedl jsem do něj a namířil jsem si to přímo do studia. Už vidím Liama, jak bude zase vyšilovat, že jdu pozdě.  Když jsem přišel do studia Liam už stál u šatny a poklepával ukazováčkem na hodinky. Jen jsem zakoulel očima a prošel kolem něj dveřmi. Sundal jsem si kabát, napil se kafe, které na mě čekalo na stole a šel jsem za ostatními do nahrávací místnosti. Zayn se na mě tázavě podíval a zbytek kluků nechápavě zírali. Louis ke mě došel, nemohl zapomenout přidat vtipnou poznámku ohledně toho, že mám naruby oblečené tričko. jak na to upozornil, kluci se kolem mě shromáždili a najednou řekli: Tak která dneska Harry? Stydlivě jsem se kouknnul do země a pak zase na kluky. Zayn, jakožto jedinný, do byl na té párty taky vzdušně zašeptal se zděšením a překvapením v hlase Selena?! Jen jsem přikývl a ostatní kluci na mě házeli vražedné pohledy, protože jim to samozřejmě neuniklo. Když se na mě Niall tázavě a s nepochopením a také otevřenou pusou dokořán koukal vypadli z něj slova Co Cara? Ví to? Myslíš si, že jí to nevadí? No, takl já si myslel, že to bere tak jak já. Že by mohla bejt jen jako moje ''kamarádka'', vy víte, co myslím;) Obešel jsem Nialla bez odpovědi a tázavě jsem se koukal na stůl, co dneska budeme dělat. Louis mi podal papír s písničkou, poslal mě před mikrofon. Nasadil jsem si sluchátka a snažil se po té velké kocovině a bolesti hlavy nazpívat aspoň nějakou část písničky. 

*K večeru*

Když už jsme měli jednu písničku celou nazpívanou, byl jsem už jako docela na pokraji svých sil. Jel jsem domů. Cestou jsem se zastavil pro Pizzu, protože jsem dneska doopravdy neměl chuť a ani síly si něco uvařit. Když jsem dorazil domů, udělal jsem si kakao a snědl Pizzu. Pak jsem se uvelebil na gauč a pustil si televizi. Po několika minutách jsem usnul.

*Ráno*


Když jsem se ráno probudil, nemusel jsem nikam. naštěstí. Dal jsem si sprchu, umyl jsem si vlasy a přemýšlel při tom o slovech, co mi Niall včera řekl. Ne, opravdu nevím, jak to Cara bere. Známe se rok. Je to dost dobrá kamarádka, ale o tomhle jsme se nebavili. Nevím, co ji na to mám říct, nebo jestli ji to vůbec říkat. 

Co si myslíte? Jak se zachová Harry? Bude to Cara vědět? A když ano, co Cara udělá? Čekej na další část a dozvíš se;) VOTE, COMMENT, READ!!!!

You changed my life. So I can change yours.On viuen les histories. Descobreix ara