Kesit ve Kitabı Bulamayanlar İçin Açıklama

33.2K 1.1K 72
                                    

Merhaba arkadaşlar! Kitabımı bulamayan değerli okuyucularım varmış. Onlar için bir açıklama yapmak istiyorum. Kitap tüm d&r mağazalarında bulunuyor. Bulamazsanız görevliye sorun. Çünkü kitaplar bitiyormuş. Sipariş gelmezse de yayınevinin haberi olmuyor. Sistemden mutlaka kontrol ettirin. Bittiyse sipariş versinler ki siz de kitabı ulaşın. Yerel kitapçılarda bulunmayabilir çünkü onlar sipariş üzerine getirtiyor. Sipariş verirlerse kitaba ulaşabilirsiniz. İlk baskı için sayılı kitap kaldı. İnternetten de kitaba çok daha uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca facebook grubumuzda eğlenceli etkinlikler var. Canlı yayın yapıyorum. Gelin konuşalım. 

okuoku, kitapyurdu ve idefixte 13tl kitabımız

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

okuoku, kitapyurdu ve idefixte 13tl kitabımız. Sitelerin linki profilimde mevcut. Yutrdışındaki okuyucularım d&r.com yurtdışına kitap gönderiyor. Oradan satın alabilirsiniz.

Multimedyadaki videoda Sevgili Elif Köker'in Hayatımı Değiştir yorumu. 

İkinci kitap hazırlıkları da başladı bu arada. Muhteşem bir final planlıyorum. İkinci kitabımız Ağustos Eylül gibi raflarda olacak. Ayrıca yakında Üsküdar fuarı varmış. İstanbuldaki okuyucularım ses verirse belki gelme imkanım olabilir. 

Hepinizi seviyorum. Gül kokulu öpücükler gönderiyorum Isparta'dan. Keyifli okumalar kesit için. Umarım beğenirsiniz. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

"Deniz ben bilmiyorum." Bakışlarımı öne eğmiş düşünüyordum.

"Bence sınava girmeden önce harika bir deneyim olur senin için. Özellikle de dahiliye için."

"Herkes yanlış düşünürse. Başhekim eşine torpil yapıyor derlerse."

"Hepsini kovarım. Seni kimse üzemez." Ellerimi tuttu. Yüzüme güvenle bakıyordu.

"Seksen öğrenci içindeki en iyisi öğrenci sensin. Okulu sen birincilikle bitirdin. En çok zaten sen hak ediyorsun."

"Tek başına karar vermek garip olacak."

"Doğru kararlar vereceğini biliyorum. Ayrıca çok yorulacağını da biliyorum ama yapabileceğimiz bir şey yok. Bu işimizin parçası."

"Uykuya alışmıştım derken tekrar uykusuz kalacağım."

"Acil keyiflidir ayrıca. Birçok şey gözlemleyebilirsin." O an küçük bir çığlık duyuldu. Bu artık alıştığımız bir çığlıktı. 

"Erken uyandı."  dedi Deniz bana bakarak.

"Sıra sende." Gülümsedi ve ayağa kalkarken yanağımı öptü. Yan taraftaki odaya giderken kendimi aşırı mutlu hissetmiştim.

Arkadaşlar merhaba! Uzun süredir görüşemiyoruz. Ben de bir kesit atayım istedim. Umarım beğenirsiniz. Bu arada Kitap Kokum sayfasında çekiliş var şansınızı deneyebilirsiniz. 

Facebook hesabım: ElifKaplan/Wattpad

İnstagram hesabım: kaplanelif95

HAYATIMI DEĞİŞTİR& HAYATIMI DEĞİŞTİR ADA'M Değişim serisi 1-2 ( RAFLARDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin