VIKTIGT MEDDELANDE - SNÄLLA LÄS

1.1K 35 2
                                    

Okej, okej, okej, jag hoppas att många kommer in och läser det här även fast det inte är ett kapitel, because it's important.

Idag åker jag äntligen till Tyskland med min tyskagrupp från skolan!! Jag har tjatat om det här länge (tror jag), och nu händer det äntligen.

Även fast jag vet att jag kommer att ha Wi-Fi på vandrarhemmet vi ska bo på, så tror jag att jag tar en liten paus från Wattpad. Visst kommer jag läsa saker, det kommer man inte undan, men det kommer inte bli någon uppdatering förens på fredag, när jag har kommit hem igen. Då kommer ett kapitel på både denna, Fools och Roommates ;)

Jag kommer nog inte skriva ett helt stort meddelande om min tyskaresa, men om ni vill se vad jag sysslar med kan ni ju ta och följa mig på Twitter, Instagram eller Snapchat. (Namnen står i min profil, men för den som inte orkar kolla så är det @/j0hannalindgren på Instagram & Twitter och @/johannalindiis på Snapchat.

Hoppas att ni får en underbar vecka, tänk att det snart är sommarlov, I believe that you can klara this skolvecka! Svengelska on point <3

Hoppas ni kommer sakna mig för jag kommer sakna er haha!

Puss och kram! ❤

468 kilometer » foscarDär berättelser lever. Upptäck nu