Del 4; Helt borte

44 0 0
                                    

TIDLIGERE:
"Er du klar til å fortelle hva det er?" Jeg nikket og trakk pusten dypt. "Elene, søstera mi, lever ikke lenger.. Jeg vil ikke være hjemme under styret og lurte på om jeg kunne bli hos deg over natten?" Sa jeg og hadde tårer i øynene bare ved tanken på at jeg aldri skulle se Elene igjen..
__
"Selvfølgelig kan du det, vi skal få deg gjennom dette sammen!" Sa hun og klemte meg. "Jeg fant denne, og tenkte det hadde vært en oppmuntring" hun holdt opp en film og smilte. "Ja, det kan vi godt" svarte jeg og presset på et lite smil. Filmen hadde vart i en stund og øyelokkene mine ble tyngre og tyngre. Til slutt sov jeg som en stein på Emmas skulder.

Emmas pov.
"Når vil du legge deg?" Spurte jeg og så bort på Cathy, men hun hadde sovnet allerede hun. Jeg la hun forsiktig i sengen og pakket dynen rundt hun. Jeg gikk mot badet å stelte meg for kvelden. "Emma?" Det var Cathy som ropte på meg. "Ja?" Svarte jeg. "Nå som jeg er 17 år gammel, betyr vel det at jeg kan flytte hjemmefra hvis jeg får tillatelse?" Sa hun med et tomt blikk i bakken. "Ja, hvordan det?" Spurte jeg. Ville hun flytte vekk??

Cathy's pov.
"Bare lurte, føler meg helt borte, men skal vi legge oss? Snakke mer om det imorgen?" Sa jeg. Jeg ville helst ikke snakke om at jeg hadde lyst til å bo alene. "Jaja, of course" hun smilte nervøst og trakk seg under dynen. "Natta da" hun skrudde av lyset og lukket øynene. "Natta" svart jeg.

*
"God morgen" smilte Emma til meg og satt seg ned på sengekanten. "Frokost? Vi blir hjemme alene idag. Mamma har jobbintervju igjen" lo hun. "Jaa, hvilken jobb søker hun på nå da?" Sa jeg. Emmas mor, Therese, hat hatt mange jobber for å si det sånn. "Hun vil jobbe Barnehagen borti her" svarte Emma og pekte mot den røde barnehagebygningen på andre siden av veien. Jeg kikket ut. Vent, er ikke det Sebastian? Min gamle venn fra Oslo? Hæ? Han gikk mot døren og banket lett på. Jeg ble nervøs, så jeg sendte Emma for å åpne. "Er Cathy her? Moren hennes sa hun var her skjønner du" smilte han og kastet på håret. "Ja, jeg kan hente henne jeg" smilte Emma til han. Jeg ble kjempe nervøs når Emma kom mot meg. "En fyr er her for å se deg" sa hun med et spørrende blikk. "Åja, skal snakke med han jeg" jeg presset frem en nervøs latter idet jeg gikk mot døren. Sebastian sto å tastet på mobilen. "Hei?" Sa jeg lavt og lukket døren bak meg. "Hei Cathy" han kikket opp på meg med et glimt i de sjokoladebrune øynene hans. Oi, Sebastian har blitt mye mye kjekkere! Tenkte jeg og oppdaget at jeg hadde kikket på han lenge. "Heheh, lurte du på noe?" Spurte jeg og fiklet med en løs trå på genseren. "Fikk jeg noen gang sjansen til....

__

Heii, ny del yeey. Sorry for at den ble liten da.. Spenningen begynner snart. Følg med i neste del for å få med dere hva Sebastian ville si videre, og hva han ikke fikk sjansen til ;)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 20, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Fra englebarn til totalt badgirlWhere stories live. Discover now