Del 2; begynnelsen.

40 0 0
                                    

Jeg gikk mot kantina og møtte min bestevenn Emma der. Vi kjøpte det vi skulle ha og fant oss et ledig bord. Ding, det fra mobilen min. Skjermen viste at det var mamma som hadde sendt meg en melding. Jeg sveipet til siden og tastet koden for å sjekke. Mamma pleier aldri å sende meldinger i skoletiden?? Jeg fikk sjokk da jeg så innholdet i meldingen.

"Cathy.. Noe forferdelig har nettop skjedd, jeg trenger at du kommer hjem med en eneste gang!"

Tanker begynte å virvle i hodet mitt. Jeg måtte sende hun en melding tilbake.

"Mamma hva er det? Er alt bra hjemme?"

Jeg sendte den og ventet. Det hadde gått 10 minutter uten svar, jeg gikk febrilsk frem og tilbake over kantinegulvet. Emma hadde spurt meg flere ganger om hva som hadde skjedd, jeg hadde ikke svart. "Cathy?! Svar meg, hva har skjedd?" Sa Emma, utolmodigheten i stemmen hennes var tydelig.
"Emma, jeg må hjem.. Og det kjapt, ring meg" sa jeg. Det hadde gått opp for meg hvor viktig det var å komme meg hjem. Jeg tenkte på alt som kunne ha skjedd og angsten steg raskt. Jeg løp det siste stykket og røsket opp døren. "Mamma?!" Ropte jeg og lirket skorne av meg. "Mamma er du her?" Ingen svar. Jeg jogget opp trappen om dro døren opp. Jeg gikk inn og møtte en gråtende mamma som så helt knust ut. "Mamma hva er galt!?" Nærmest ropte jeg. "Cathy sett deg ned" mumlet hun lavt og tørket tårer fra øynene. "Jeg fikk en beskjed fra din far nå nettop" sa hun. Nye tårer piplet frem under øynene hennes og hun brast ut i gråt igjen. "Din søster, Elene.." Tårene bare piplet fram og rant nedover kinnene hennes. "Elene måtte..." Prøvde hun å fullføre setningen, men mislyktes under hulkene med tårer.
__

Kort del, sorry. Dere har tross alt fått to deler idag☺️
Spoiler:
Nok en kjedelig del her, men nå kan jeg røpe at noe begynner å skje. Dette er bare starten av hva som skjer og det påvirker ikke livsstilen hennes veldig. En så trist melding er ikke lett å takle for Cathy, så det blir spennende å se hva som skjer videre.

Fra englebarn til totalt badgirlWo Geschichten leben. Entdecke jetzt