Part 8

51 1 0
                                    

Vytáhnu ho do sedu a se stále spojenými rty chytím lem jeho trička a začnu ho vyhrnovat. Odtrhnu se od něj a přetáhnu mu ho přes hlavu, hned pokračuji v líbání. Nahmatám knoflík jeho džínů a začnu rozepínat.

Hned se prudce odtáhne.

,,Co to děláš?" nevěřícně na mě kouká.

,,Strašně tě chci" zamumlám a chci ho zase políbit.

,,Zapomněla jsi mojí nemoc, nebo co?" Jen zakroutím hlavou. Rozepnu zip jeho kalhot.

,,Lott přestaň!" odstrčí moje ruce a sundá mě ze svého klína.

,,Odpoledne ti to nevadilo" popotáhnu.

,,Já vím, taky to byla hloupost" řekne a mě padne brada překvapením. Tak hloupost. Fajn. Nic neříkám. Zase přichází slzy. Zvednu se z postele a vezmu si do ruky bundu.

,,Odcházíš?" zeptá se.

,,Byla to hloupost, ne?" podívám se na něj.

,,Lott.." povzdychne si. Dojde ke mně, vezme mi bundu z ruky a pustí ji na zem. Pak mě zvedne za stehna a dojde se mnou k posteli, kde nás posadí.

,,Víš, že to není tak, že bych nechtěl, ale že nemůžu" (to mi trochu připomnělo stmívání.. :D) podívá se na mě smutně a já jen zakroutím hlavou. Zvednu se z něj, dojdu k židli na které má bundu, z ní vyndám peněženku a z té stříbrný balíček. I s ním se vrátím zase k Harrymu a sednu si na něj obkročmo.

,,Takhle by to už šlo?" uchechtnu se mu u ucha.

,,Lott. Koukám, že nechápeš závažnost situace. Víš jak snadno tě můžu nakazit?" podívá se na mě.

,,Nevím" skousnu mu ušní lalůček. Hned přesunu ruku mezi jeho nohy a zmáčknu ho.

,,Měla bys to vědět.." pořád mě odmítá a dá mou ruku pryč.

,,Můžeš mi to vysvětlit hned jak skončíme" rozepnu si první tři knoflíčky na košili co mám. Pokračuji u dalších. Pak popadnu Harryho ruku a zajedu si s ní pod tílko i podprsenku. Nadechne se.

,,Fajn. Ale jestli se něco stane, já za to nemůžu" řekne a já přikývnu. Hned si sundám tu košili a Harryho konečně zbavím kalhot.

,,Jsi tak nádherná" řekne a rozepne mi podprsenku. Nemám moc velká prsa, ale to mě zrovna teď nějak netrápí.

Harry mě do svlékne a já mu stáhnu boxerky. Stále držím v ruce ten kondom, takže mu ho nasadím a pak mu po něm párkrát přejedu. Hned mě položí na záda a vnikne do mě.

...

Po tom, ve mě ještě chvíli zůstane a začne mě líbat. Jazykem mi objíždí zuby.

,,Bylo to krásný" ještě jednou mě políbí, vystoupí ze mě a odejde z pokoje. Zůstávám ležet a přikryji se jeho dekou. Voní jako on.

Po několika minutách se vrátí. Když mě vidí tak se na mě usměje.

,,Jdeš ke mě?" zeptám se. Nic neříká a hned si ke mě vleze. Lehne si za mě a natiskne se na mě co nejvíc to jde. Cítím na zadku jeho tvrdý penis a tak s nim trochu zavrtím. Harry mi okamžitě zavzdychá do ucha.

Otočím se na něj a on si mě stáhne do objetí. Zvednu hlavu a slíbnu mu spodní ret. V tom mi zabzučí telefon.

,,Pustíš mě?" podívám se na něj. Harry jen zakroutí hlavou. Zamračím se a tak mě tedy pustí. Zvednu se z postele a jdu si pro telefon, co mám v kabelce.

Positive? (H.S.) CZWhere stories live. Discover now