Part 6

62 0 0
                                    

,,Mám tě strašně moc rád" políbí mě do vlasů.

,,Takže jsem jen něco jako kamarádi?" zajímá mě. Harry se uchechtne.

,,Myslím, že jsem víc než jen kamarádi" přetáhne si mě na klín.

,,Chci abys věděl, že panna už nejsem" pošeptám mu do ucha a následně mu skousnu ušní lalůček. To ho jako nakopne a povalí mě pod sebe.

Leží nade mnou a líbá mě na krku. Já mu začnu vytahovat tričko, přetáhnu mu ho přes hlavu a spatřím jeho pevnou a potetovanou hruď. Bez trička jsem ho viděla už několikrát, třeba v plavkách. Ale tohle je něco úplně jiného. Hned na to mu začnu rozepínat kalhoty, ale on mě zastaví. Nechápavě po něm kouknu.

,,Teď ty" řekne. Usměji se a Harry mi sundá tričko. Takže se hned vrátím k jeho kalhotám. Za chvíli jsme oba nazí.

,,Jsi strašně krásná, nikdy jsem si toho nevšiml" kouká mi upřeně do očí. Cítím jak se červenám. Zakroutím hlavou. ,,Mlč" pousměji se.

,,Budu ti to muset říkat častěji" líbne mě na spodní ret. ,,Už jsem ti říkal, že..." začne, ale já ho přeruším. Začnu ho tvrdě líbat. Cítím jak se do polibku usmívá. Odtáhnu se.

,,Už nic neříkej" zašeptám. Přikývne a začne se o mě pomalu otírat. Omotám mu ruce kolem krku a ještě víc se k němu natisknu.

,,V bundě" promluví.

,,Co?" nechápu.

,,Mám tam kondom" odpoví.

,,V pohodě. Beru prášky" neřeším to a zase se mu přitisknu na rty. Hned se odtáhne.

,,Jistota" řekne. Usměji se a pustím ho. Zvedne se ze mě, dojde k židli, přes kterou má přehozenou bundu a vyndá peněženku, z níž vytáhne stříbrný balíček. Roztrhne ho zuby a vyndá z něj kondom, který si urychleně nasadí a vrátí se nade mě. Chvíli se mi otírá penisem o podbřišek a pak do mě vnikne. Ten pocit je nepopsatelný. Pár vteřin počká a pak se začne pomalu pohybovat. Dívá se mi při tom upřeně do očí.

,,Kurva" zašeptá a začne zrychlovat, když proti němu přirazím pánví. Začínám vzdychat.

...

Nechápu proč, ale Harry okamžitě po vyvrcholení odchází pryč, aby si mohl sundat kondom. Mrzí mě, že tam se mnou nezůstal.

Po pár minutách se vrátí.

,,Jsi úžasná princezno" políbí mě na tvář a stáhne si mě k sobě do náručí.

,,Proč mi pořád říkáš princezno? Mám jméno.." usměji se.

,,Protože jsi princezna" objede si jazykem rty ,,a protože Lottie ti říkají všichni" políbí mě na rty. Hned se odtáhnu.

,,Ale ty jediný mi říkáš Lott. A to od tebe miluji" řeknu a on se rozzáří. Pár vteřin na něj koukám, pak mu zajedu rukou do vlasů a vrátím mu polibek.

Panebože, já se do něj snad zamilovala ještě víc.

Nějakou dobu tam jen tak ležíme v objetí toho druhého.

,,V kolik někdo přijde domů?" zeptá se Harry a jí se na moment zamyslím. ,,V šest přijedou asi všichni, teda kromě Louise. Ten nepřijede..dneska odjel na dva dny do Londýna" odpovím mu. ,,Zůstaneš tu.." kouknu mu do očí. Jen s úsměvem přikývne a zaboří si hlavu do mých rozpuštěných vlasů.

Oblékneme se a pak si pustíme nějaký film.

,,Je někdo doma!"ozve se domem volání. Louis. Co tu dělá? ,,Lottie?!" slyším po chvíli v patře, hned na to se ozve klepání na dveře a Louis bez vyzvání otevře.

,,Ahoj" pozdraví mě a pak spatří Harryho. Vidím jak se mu změnil výraz. ,,Co tady do prdele děláš?!" Mluví už k Harrymu.

,,Louisi přestaň!" okřiknu ho. ,,co tu děláš ty? Nemáš být na dva dny v Londýně?" pozvednu obočí.

,,Odjíždím až zítra" řekne a tázavě se podívá na Harryho, asi chce aby mu odpověděl na otázku.

,,Přišel jsem za tebou, ale když jsem zjistil, že nejsi doma...tak jsem si s Lott pustili aspoň film" nechápu jak to dělá, mluvil tak v klidu a zní tak věrohodně. Já bych se zakoktala a každý by poznal, že lžu. Neumím lhát.

Louis se na mě podívá a já jen začnu kývat hlavou. ,,Proč jsi mi nezavolal?" zajímá ho, ale na to Harry jen pokrčí rameny. ,,Teď už jsem tady, tak můžeme jít" řekne a ukáže na dveře.

Harry se na mě podívá a já zesmutním. On se usměje. ,,Jen dokoukáme ten film" řekne Harry. ,,Dokoukám ho s vámi" Louis se posadí se hned vedle mě.

Chvíli koukáme, když v tom najednou Louis...

,,To si děláte prdel" zakřičí. Oba se na něj nechápavě otočíme...

...

Ok. První 13+ tak to PROSÍM berte s rezervou!

Díl je kratší, ale v příštím díle by mělo být už vysvětlení ,,POSITIVE?!"

xx

Positive? (H.S.) CZDonde viven las historias. Descúbrelo ahora