Part 2

75 3 0
                                    

,,El!" křikne Louis, zvedne se od stolu a běží ke dveřím. No jistě Eleanor, Louisova přítelkyně. Je celkem hezká, neříkám, že ne. Snaží se být milá, ale já ji moc nemusím. Z jejího projevu cítím přetvářku. Nikdy nemám moc radost, když k nám přijde. Ještě k tomu, když skoro nikdo není doma. Je u nás přes noc a všichni si domyslí, co asi s Louisem dělají. Nevadilo by mi to, kdybych je pokaždé neslyšela. Mám totiž pokoj přes zeď hned s tím Louisovým.

Vrátím se do reality.

,,Myslela jsem, že tu dneska přespíš ty.." promluvím na Harryho.

,,Ne Louis říkal, že El přijede" pousměje se a já si povzdechnu. ,,Vadí ti to?" podiví se se zvednutým obočím. ,,Jsem v pohodě" pokrčím rameny a on se na mě uměje. Ty jeho ďolíčky.

Ve dveřích se zase objeví Louis a hned za ním vykoukne Eleanor.

,,Ahoj" pozdraví, na mě až moc sladce. Louis si jí přitáhne za pas a políbí ji do vlasů. S Harrym ji oba pozdravíme nazpět.

Když Harry odejde, všichni tři se posadíme na sedačce a pustíme si film.

Po asi půl hodině se ti dva začnou líbat a pár minut na to se přesunou nahoru. Po deseti minutách se z patra ozve výkřik. Panebože.

Vypnu televizi, nasadím si sluchátka, hudbu pustím na plno a lehnu si opět na sedačku. Snad to pomůže. Jdu si dřív lehnout.

Ráno vstanu asi v 9. Udělám si ranní rutinu a přesunu se do kuchyně. Jen co si dám vařit vodu na čaj, slyším nahoře kroky. Už jsou vzhůru.

Za pár minut do jídelny vejde Eleanor,  pouze v Louisovém tričku jen pod zadek. S úsměvem mě pozdraví a posadí se ke stolu.

,,Louis hned přijde" řekne a já jen přikývnu. Má pravdu, ani ne za minutu se zase otevřou dveře a v nich stojí Louis jen v boxerkách.

,,Dobré ráno" skoro zakřičí a hned se usměje na Eleanor a jde jí políbit. ,,Co bude k snídani?" zeptá se.

,,Máš něco s rukama?" pozvednu pobaveně obočí.

,,Dělám si srandu.." zasměje se ,,co si dáš lásko?" ona jen pokrčí rameny. Louis dojde k lednici, ze které vyndá krabici pomerančového džusu. Nalije do skleničky, kterou podá Eleanor a pak se sám napije, přímo z krabice. Zakroutím nad ním hlavou a on se na mě zazubí. Debil. Najíme se.

...

,,Pojedeme nakoupit na ten večírek, jedeš s námi?" zeptá se Louis po obědě.

,,Klidně" přikývnu a Eleanor se usměje. Asi za hodinu jedeme. Kupovalo se toho fakt hodně, hlavně alkoholu.

,,Kolik přijde lidí?" zajímá mě, když sedíme v autě a jedeme domů.

,,Nevím. Tak deset, možná patnáct" pokrčí rameny Louis a odbočí do naší ulice.

Doma začnou oba všechno připravovat, jak uklízení, tak přípravu nějakého jídla.

...

Před osmou už přichází pár lidí. Většinu znám od vidění, jinak moc ne, ale některé lidi vidím poprvé.

Kolem půl deváté doráží i Harry. Padá mi brada k zemi, když vedle něj zahlídnu nějakou brunetu. Drží se těsně u sebe a její ruka je obmotána kolem Harryho pasu. Louis s Harrym se pozdraví a já sleduji jen tu holku.

,,Ahoj Lott" ozáří mě Harry svým perfektním úsměvem.

,,Ahoj" odpovím naprosto bez úsměvu nebo nějakých emocí. Vidím na něm překvapení z mého chování.

,,Tohle je Kendall" řekne mi ,,Kendall..to je Lottie, Louiho sestra" usměje se na ni, pak na mě. Pozdravím se s ní a pak se slzami v očích běžím rychle k sobě do pokoje. Tam za sebou zabouchnu, skočím do postele a s pláčem zabořím hlavu do polštáře.

Panebože, co jsem si myslela?!?

Snad si nikdo nevšimne mé nepřítomnosti. Několik minut brečím, pak se chvíli uklidňuji a ještě asi 30 minut ležím. Ležela bych tam ještě dlouho, ale ozve se jemné klepání na dveře.

Neodpovídám. ,,Lottie? Můžu dál.." ozval se hlas, dívčí hlas. Eleanor. Nic jsem neřekla. Dveře se trochu pootevřou a dovnitř nakoukne její hlava. Nechci před ní brečet, nechci brečet před nikým...

,,Můžu?" zeptá se znovu a já jen lehce přikývnu. Hned si začnu utírat oči.

Dojde ke mně a sedne si na kraj mé postele.

,,Jsi v pohodě?" usměje se. Je vážně hezká. ,,Jo" kývnu jen. ,,Jsi si jistá?" pozvedne na mě své perfektní obočí. ,,Jo" řeknu znovu a v tom se zase rozbrečím.

,,Pojď sem" obejme mě. Nečekala bych, že zrovna ona mě obejme, ale po pravdě mi to nevadí. ,,Řekneš mi co se děje?" Vyzve mě. Jen zakroutím hlavou pro nesouhlas. ,,Dobře. Ale ať už je to cokoliv, tak se tím netrap. Je tady párty. Otři si oči a jdeme se bavit. Dáme si panáka?" povzbudivě se na mě usměje. Vlastně není tak špatná.

,,Fajn. Ale já nemůžu pít...je mi 17" řeknu a začnu se zvedat. Mávne rukou. ,,Tohle je domácí párty, tady takový pravidla neplatí" usměje se a já přikývnu.

Jdeme spolu do kuchyně, kde nám Eleanor udělá nějaké pití. Kopneme to do sebe.

,,Lásko, neopij mi jí" ozve se za námi Louis a políbí Eleanor zezadu na krk. Ona se otočí a začne ho hned líbat. Vlastně jim to spolu sluší.

Louis po pár minutách někam odběhne a nechá nás tam s Eleanor samotné. Takže ta nám nalije další drink, který už piji o něco pomaleji, ale zdá se mi silnější, než ten předchozí. Ale dopiji to.

 Ale dopiji to

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

Uběhne několik hodin a já v sobě mám už několik dalších drinků. Alkohol mi začal docela chutnat. Celkem to na sobě cítím, ale pořád jsem v pohodě.

...

xx

Positive? (H.S.) CZWhere stories live. Discover now