-8-

9.5K 405 153
                                    

" Ah acıyor. " diyince elimi çektim kaşından. Sadece kaşında hasar vardı. Karşı taraftaki adamın yüzünü tanınmayacak hale getirmişti. Pamuğu camdan dışarı attım. Yara bandını dikkatlice kaşına yapıştırdım.

" Hadi gidelim bizimkiler bekliyor. " diyince kafamla onayladım. Yerime yerleşip kafamı cama yasladım. Bu senemi bitirmeyi isterdim. Babam müdürün başından aşağı boya döktüğüm için eğitim hayatımı elimden almıştı. Hep okumaya niyetli değilsin diyordu. Oysa ki daha senenin başındaydık. Yaramazlık yapmış olsamda yinede hakkı değildi böyle birşey yapması. Borayı küçüklükten beri takip ediyordum. İlk onu 8 yaşındayken görmüştüm. Yine bir kutlamadaydık. Ben uyuz olduğum kızı havuza atmıştım. Oda bunu görüp babama söylemişti. Yetişmeselerdi kız boğuluyordu. O zamanki aklımla ondan nefret etmiştim. Zamanla bu nefret hayranlığa döndü. Artık her yerden takip etmeye başlamıştım. Dergilerden internetten her yerden. Arada iş yemekleri, kutlamaları oluyordu. O zamanlarda görüyordum. Âdeta bir platonik olmuştum. Şimdi yanımdaydı. Hayatımı kurtarmıştı. Kafamı ona doğru çevirdim. Kusursuz yüz hatlarıyla muhteşemdi. Araba kullandığı için yüzü ciddiydi. Gözümden bir yaş yanaklarıma doğru yol aldı. Görmemesi için kafamı tekrardan cama çevirdim. Göz yaşlarım sırayla yanaklarımı ıslatıyordu. Derin bir nefes alıp elimin tersiyle sildim. Bora çenemden tutup yüzümü ona doğru çevirdi gözlerimin içine baktı. Arabayı kenara çekip durdurdu.

" Sen ağlıyormusun ? "

" Hayır çişim geldi de gözümden işiyorum. " diyince güldü.

Kollarını belime dolayıp beni kendine çekti. Ardından dizine otutturdu. Utancımdan yere bakıyordum. Kafamı ellerinin arasına alarak ona bakmamı sağladı. Gözümden tekrar bir yaş aktı. Parmağıyla sildi. O sildikçe akıyordu. Sanki inadına akıyorlardı. Daha fazla kendimi tutamayıp hıçkırıklarımı saldım. Boynuna sarıldım. Nefret ediyordum sulu gözlülüğümden.

" Ağlama. " dedi.

Durduramıyordum kendimi gözyaşlarım hıçkırıklarımla bir bütün oluşturmuştu. Derin bir nefes alıp kendimi durdurdum.

" Hadi gidelim Bora bizi bekliyorlar. " diyince emin olmak için yüzüme baktı. Samimi sayılabilecek bir gülücük gönderdim. Emin olmadığı yüzünden belli oluyordu. Fazla üstüme gelmeyerek arabayı çalıştırdı. Ağlamanın verdiği hisle gözlerimi kapattım.

" Selis uyanmalısın geldik. " diyince Bora yerimde doğruldum. Uykulu olduğum için bir kaç saniye etrafa baktım. Benim tarafımda ki kapı açıldı. Dışarı çıktım. Bora kolunu gözleriyle işaret etti.

" Ah biliyorum kaslı olduğunu, göstermene gerek yok. " diyip gözlerimi devirdim. Hafifçe kıkırdayarak kolumu nazikçe tutup koluna soktu.

" Aptal, sadece koluma girmen için göstermiştim. " diyip tekrardan bir kahkaha patlattı.

Evin kapısına geldiğimizde Bora bir kaç kere zile bastı. Fazla geçmeden kapı açıldı. Esra geri çekilerek " Hoş geldiniz. " dedi. İkimizde başımızla onaylanıp içeri girdik. Herkes yemekte bizi bekliyordu.

" Sen git ben duş alıp üstümü değiştirip geleceğim. " diyince bir kaç şey mırıldandı ve içeri doğru gitti. Bende odama çıktım koşarak. Kısa bir duşun ardından üzerime eşofman ve beyaz bir v yaka giymiştim. Aşağı tekrar koşarak inip herkese selam verip yerime oturdum. Uzay bana bakıp sırıtıyor, babam ve annem ciddi bakışlarla bana bakıyor, Zümre hanımla eşi Tuncay Aras bana gülümsüyordu. Boranın kız kardeşi Hira ise meyve suyuyla meşguldü. Ben ise ifadesiz bir şekilde duruyordum. Zümre hanım boğazını temizleyerek şarabından bir yudum aldı.

" Selisciğim öncelikle geçmiş olsun. Bu haftasonu iş için yurt dışına gideceğiz. Sen gelmemekte diretiyormuşun duydum ki. " diyip kıkırdadı. Ve sözlerine devam etti.

" Tatlım burada tek başına kalman doğru değil. Hira istemezse şahsen ben saçından sürükleyerek götürürüm. Hem herkes orada olacak hem iş hemde tatil yapmış olacağız. Lütfen Selis. " diyip gülümsedi. Demek Borada geliyordu. O zaman niye gitmeyeyim ? Tabiikide gidiyordum.

BEKLEYİN BİZİ HOLLYWOOD. DÜNYANIN EN TATLI ÇİFTİ GELİYOR.

YAZARDAN NOT; LÜTFEN OKUYUNUZ.

ARKADAŞLAR ÇOK ÜZGÜNÜM BAYADAN BERİ BÖLÜM GELMEDİ. BİR SONRAKİ BÖLÜMDE ASLA BEKLEMEDİĞİNİZ ŞEYLER OLACAK. BÜYÜK BİR BOMBAYLA GELİYORUM. EN KİSA ZAMANDA BÖLÜM ATACAĞIM. BEKLEYİN BENİ K.S AİLESİ 😘👍

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 30, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

✖ Küçük Sekreter ✖Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin