Epilog

1.3K 96 14
                                    

•Cina in familie•

"Plec  in turneu"

-Grăbește-te! Mama si tata or sa ajungă din minut in minut!

-Trebuie sa imi aranjez parul! Tipa Justin din baie stresat.

-Esti chel, geniule! Haide odată! Spun si usa de la baie se deschide încet.

-Arati uimitor! Spune cand ma vede, esti sigura ca ei ma plac!?

-Pai, inca nu stiu cine esti, dar cu siguranța vor fi de acord.

-Stii, poate ne-au vazut la televizor.

-Ma îndoiesc de asta! Ei nu prea se uita la televizor. Daca e vorba de un film, fac ei unul! Stii cat de aiurea e sa iti auzi părinții gemand? Intreb si Justin izbucnește in ras.

***

-Deci, Justin! incepe mama jucându-se cu furculița in farfurie. Caroline ne-a spus ca ai ceva sa ne comunici, ce este dragule? Intreaba si privirea lui Justin se întoarce spre mine, iar eu ma înec cu mâncarea. Partea buna este ca, stiu un lucru sigur. Mama il place, având in vedere ca i-a spus 'dragule' si nu pe nume, cum face de obicei.

-Da! Stiu ca Caroline inca merge la scoala, dar peste câteva saptamani o termina si as vrea sa o iau cu mine in turneu. Voi avea grija de ea, va promit! O iubesc prea mult pentru a lasa pe cineva sa ii facă rau. O sa cunoască locuri noi si oameni diferiți si asta o va ajuta pe parcurs, o sa o bat la cap sa isi facă temele si nu ma voi apropia de ea mai mult decât imi permite.

-Bine! Spune tata privindu-l cu multă caldura. Eu sunt de acord. Atâta timp cat nu o sa am nepoței pana cand termina scoala, eu sunt de acord.

-De acord si eu, spune mama fericita.

Plec in turneu.

*****

Au trecut săptămânile foarte repede, iar eu si Justin ne înțelegem foarte bine si acum. Sper sa fie asa mereu. Il iubesc pe băiatul asta, iar el ma iubește pe mine deci nu imi mai trebuie nimic.

****

Turneul a fost extraordinar. Am avut prima noapte de dragoste cu Justin si a fost incredibil.

***

Justin tocmai m-a cerut de soție si am acceptat. Sunt asa fericita.

**

Nunta a fost geniala. Ne-am distrat, iar paparazzo nu au avut acces, ceea ce a fost incredibil.

*

Ieri am aflat ca sunt însărcinată. Eu si Justin vom fi părinți si suntem extrem de bucuroși. Ne înțelegem la fel de bine ca in prima zi. Am facut 1 an de relație si totul merge perfect. Nunta. Turnee -la care mergem împreuna-. Copil. Mama. Tata. Părinții lui.
Viața mea e perfecta.

•Sfârșit•
Asta a fost povestea mea. Va multumesc din suflet ca vati pierdut timpul citind-o. Va multumesc pentru aprecieri si susțineți. Asta a fost sfârșitul.

Twitter-Justin BieberWhere stories live. Discover now