Sambata

964 72 3
                                    

'Se pare ca tânara Selena a avut totuși ceva de comentat in legătura cu noua iubita a fostului sau.

-Selena, ne poti spune ce părere ai despre Caroline, noua iubita a lui Biebs?

-Ce părere as putea avea despre o persoana pe care eu nu o cunosc? E drăguța, arata bine, la fel ca toate iubitele lui. E tânara, iar daca Justin e fericit alături de ea nu am nimic in potriva. Eu si Jus am terminat-o de mult si nu sunt in măsura sa comenteaz la adresa fetei acesteia. Ar fii bine ca voi sa va vedeți de treaba voastra si sa nu va băgați si in relația asta. Lăsați-l sa fie fericit cu fata asta.

-Selena, esti geloasa?

-Nu! Il iubesc pe Justin, el ma iubește pe mine, ne vom iubi mereu dar suntem doar prieteni. Eu voi fi acolo pentru el, iar el pentru mine. Acum sunt fericita ca are pe cineva pe care e capabil sa o iubească. Si sunt fericita pentru ea. Are un om extraordinar lângă ea si isi va da seama pe parcurs ca am dreptate, pentru ca Justin nu e nici pe departe asa cum voi il catalogați.

-Vei merge sa o cunosti pe noua iubita?

-Ar fi ciudat, dar probabil ca da. Vreau sa vad cine i-a furat inima fratiorului meu.

-Tu si Justin mai aveți vreo șansa de împăcare?

-Are o iubita, o iubește, ea il iubește. Am vazut cum o privea si ceea ce a fost intre noi va rămâne doar o amintire frumoasa in viața fiecăruia. Multumesc.'

Inchid televizorul si ma întorc spre Justin privindu-i expresia uimita.
Tot ceea ce a zis Selena a fost asa de frumos. Nu e nici pe departe o persoana rea, eu nu o consider una. Si imi pare asa rau ca din vina mea ei nu pot fi împreuna.

-Sa nu-ti para. Il aud pe Justin spunând si apropiindu-se de mine.

-Poftim?

-Sa nu iti para rau ca ai intervenit. Noi doi nu mai aveam un viitor împreuna. Selena nu e o persoana rea, sa stii. Iar tot ceea ce a zis acolo e adevărat, o cunosc si stiu cand minte, are un tic pe care nu multi il stiu. Nu mintea, a fost mai sinceră ca niciodată, mai ales atunci cand a spus ce persoana minunata am lângă mine.

-Te iubesc, stii asta?

-Pentru ca sunt Justin Bieber? Toată lumea ma iubește.

-Niciodată nu te voi iubi pentru ca esti Justin Bieber, înțelege asta! Te iubesc pentru persoana pe care am cunoscut-o eu. Persoana care imi dădea mesaje, pentru persoana aia te iubesc. Nu-mi pasa ca esti Justin Bieber si iti voi zice mereu ceea ce am de zis, chiar daca poti pleca vreodata, esti Justin Bieber si unii nu ar face asta, dar eu da. O sa fie totul ca intr-o relație de oameni normali.

-Nu o sa plec indiferent daca ne vom certa.

-Justin, tu luni pleci...

-Si tu vii cu mine, asta doar daca vrei.

-Pai, vacanța de vara e pe vine, deci o sa vorbesc cu mama si daca e OK, 'Purpose' păzea ca vin. spun si rade, apoi imi plasează un sarut pe frunte.

Scuzați întârzierea.
Va multumesc pentru cele 1,06k aprecieri si locul #27 in FanFiction.
Cum e capitolul?

Twitter-Justin BieberTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon