Luni

1.1K 78 19
                                    

@justinyourdreams: iubito, deschide usa!

@just.caroline: ai ajuns?

@justinyourdreams: doar deschide usa asta odată.

@just.caroline: acum, acum!

Imi blochez telefonul si il bag in buzunar pornind hotărâtă spre usa. Nu pot da cred ca mi se întâmpla asta. Eu, o simpla fata, am șansa de a vorbii cu Justin Bieber, șansa de a-l intâlni si șansa de a ma îndrăgosti asa cum trebuie de el. Imi iau inima in Dinți si deschid usa, rămânând surprinsă atunci cand vad un buchet imens de trandafiri, iar in spatele lui Ascunzându-se bărbatul de care m-am indragostit.

-Buna iubito, vocea lui imi încânta urechile, iar buchetul dispare din fata lui lăsând sa iasă la iveală un Justin roșu in obraji si timid.

-Hei, raspund înapoi timida dupa o scurta pauza.

-O sa stai acolo sa te holbezi la mine sau o sa vii sa ma săruți odată? intreaba lăsând deoparte buchetul de trandafiri, iar eu fac un pas spre el eliminând orice distanța existenta. Imi lipesc buzele de ale lui intr-un sarut scurt, apoi ma retrag privindu-l in continuare.

-Asa de socata esti sa ma vezi încât ma tii in frig, la usa, nu zici nimic si nu m-ai jignit de...hmm, 10 minute? Woah, asta da record, glumește el, iar eu ii dau un pumn in umăr făcându-l sa chicoteasca.

-Esti un idiot, Bieber! ii spun sărindu-i in brate si sărutându-l inca o data. Intra, spun încet atunci cand ma desprind din sarut.

-Astea sunt pentru tine, spune si imi întinde buchetul imens de flori. 42 de trandafiri, imi spune atunci cand iau florile in mâna. 42 de zile de cand ne cunoaștem. 42 de zile care se vor transforma in ani, iubito.

-Justin, chiar iei asta in serios? Intreb cu o voce stinsă atunci cand termina de vorbit.

-Normal, de ce intrebi asa ceva? Spune înfruntându-se deranjat de intrebarea mea.

-Justin, sunt doar o alta fata, doar un alt peste din lacul plin a lui 'Justin Bieber'.

-Greșești! Ma mustra el serios. Esti cartoafa mea, OK? Te iubesc mai mult decât propria mea viața, nu ma crezi..stiu. Dar iti voi demonstra. M-am indragostit de tine si doare sa vad ca nu ma crezi, ca nu ai încredere in mine.

-Justin, nu asta voiam sa spun, il întrerup trista.

-Atunci ce voiai sa spui? continua enervat.

-Te iubesc, OK? Dar tu probabil o sa crezi întotdeauna ca o fac pentru ca esti idolul meu, pentru ca esti persoana care ma ajuta sa trec peste momentele grele, dar nu e asa. Te iubesc si te voi iubi mereu ca pe Shawn, băiatul care ma zăpăcea cu mesajele.

-Te iubesc..

Imi spune, apoi ma ia in brate si pornește pe scări mergând Dumnezeu stie unde. Se oprește atunci cand ajunge sus uitându-se in stânga si dreapta dezorientat.

-Camera mea e a doua de la stânga, spun amuzata de situație, iar Justin se strâmba la mine.

-Stiam si eu asta.

-Normal ca știai, il tachinez eu si imi așez capul pe pieptul lui.
Intra nesigur in camera mea si respira ușurat atunci cand constata ca e goală. Ma pune pe pat, urmând sa sa dezbrace alăturându-se mie. Trage pătura  peste noi, iar eu imi pun capul pe pieptul sau adormind imediat.

Heiii, naspa capitol, stiu. Dar va promit ca vor fi mult mai OK următoarele.
Deci, luni e prima zi, cum vi se pare?

Twitter-Justin BieberUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum