Can Sıkıntısı

32 3 2
                                    

Hala bu kitabı okuyan var mı ?? Bence okumayın . Çünkü çok gereksiz bir kitap . O kadar kötü bir yazarım ki kendi hayatımı bile yazamıyorum :(( . İşin garibi en saçma kitabım bu olmasına rağmen en çok okunması . İnsanları gerçekten anlamıyorum .
Eee napıyonuz Ankalarım . Hayat nasıl ?? Bu arada takipçi sayım hep bi tane fazla gösterio . Ne gada şanslıyım yav :) Bu arada bu kitap hiç bana uymuyor :)
Kitaba ilk başladığımda süper bi giriş yapmıştım . Giriş bölümüm çok hoştur ama sonrası .....tam bi felaket . Bazen başka kitapları okuyunca kıskanıyorum ya . Diyorum millet ne kadar güzel yazıo ya . Acaba tek kötü yazan ben miyim ?
Bi şarkı dinliyim dedim adı Benimle Yan . Wattped de Benimle Yan diye kitap varmış okurları gelmiş şarkının altına kitabımızın şarkısıda geldi falan yazmışlar :( Bir kıskandım bir kıskandım anlatamam .
Aklımda süper fikirler var ama bana yetenek gerekiyor. Hep böyle seri kitabı yazmak istedim ama yetenek yok bende ya . Böyle savaşçı bir kızın hikayesini yazmak istedim hayal ürünü bir savaşçı kız . Çünkü genellikle hep kahramanlar erkek oluyo . Ezin bizi ezin :) Şuan aklıma eşini öldüren bir teyze geldi haberlere çıkmıştı belki izlemişsinizdir kadına kocanızı niye öldürdünüz diye sorduklarında kadın hep erkekler mi öldürecek bi kerede karılar öldürsün demişti :) Neyse çok fazla saçmalamadam ne yapmak istediğimi söyliyim sizde belki bi akıl falan verirsiniz . Azcık yardımcı olun da :) Seri kitabı yazmak istiyorum hatta şarkısını bile seçtim Medusa -Küllerden Doğdum şarkısı kitabın adıda Küllerden Doğdum olcak . Sizce nasıl bişey olmalı . Tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim .

Kitaba son verip verip devam etmemden de anlaşıldığı gibi çok kararsız biriyimdir :) Bir saçma bölümün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız okuduğunuz için saolun Ankalarım ...

Yeraltıma HoşgeldinWhere stories live. Discover now