Anlatamadığım Bir Hayatım Var Benim

50 2 0
                                    

Anlatamadığım bir hayatım var benim . Duygularımı , anlatmak istediklerimi kapısı , penceresi olmayan bir odaya hapsetmişim . Duygularım , düşüncelerim bağırıyor duvarları yumrukluyorlar çıkar bizi burdan kanına karışalım mürekkebin olup kağıtlara akalım diyorlar ama duvarı o kadar kalın örmüşümki çıkaramıyorum onları ordan . Kanıma karıştırıp katamıyorum cümlelerime kelimelerime . Gittikçe çoğalıyor yoğunlaşıyor duygularım artık sığamıyorlar odaya . Onlar çoğalmaya devam ettikçe daralıyor onlara yaptığım oda daralıyor kalbim .
   Bir insan ne kadar mutlu gözüküyorsa aslında o kadar mutsuzdur hayatta . Üzüntüsü kadar gülümseyip üzüntüsünü yok etmeye çalışır . Aslında tek mutluyum diye kandırdığı bizler olmayız . Çünkü mutluyum diye kendinide kandırır .
    Şuan bile çıkaramıyorum içimdekileri dökemiyorum kağıtlara yazamıyorum anlatamıyorum insanlara . İçimde bi savaş var duygularım düşüncelerim çıkar beni diye bağırıyor gerçekler hayallerimi öldürüyor . Ne oluyorsa oluyor ama herzaman benim canım yanıyor . İçimde sessiz nağralarım kimsenin bilmediği duygularım düşüncelerim var benim . Söyleyemediğim için beni boğan nefes almamı zorlaştıran . İçimde taşmaya hazır bir deniz var benim . Mutluyken bile gözyaşı olup yanaklarımdan süzülmeyi başaran ...

Yeraltıma HoşgeldinWhere stories live. Discover now