Gece Uzun

133 7 1
                                    

Şuan canım sıkılıyor . Genellikle canım sıkılınca bişeler falan yerim . Bu arada zayıfım . Şimdi canım günde on beş kere falan sıkıldığı için on beş öğün yemek yiyiyorum ama kilo almıyorum :))
Nedense içimden kitabın kategorisinin neden gizem\ gerilim olduğunu açıklamak geldi. Aslında gerilim yok ama gizem var. Burda konuşulan herşeyin aramızda kalması için gizem kategorisini seçtim . Çünkü ilerleyen bölümlerde itiraf bölümleri yapmayı planlıyorum . İnsan içindeki sırları sonsuza kadar içinde taşıyamıyor . O yüzden bende böyle bir şey yapmaya karar verdim . Tabi bu itiraf bölünümü hemen yapmayı düşünmüyorum . Çünkü önce birbirimize güvenmemiz gerek . Kitaptaki görülme sayılarına bakılırsa şuan ilk bölümde 10 kişi iki ve üçüncü bölümde 4 kişi var yani şuan 4 benle beraber 5 kişiyiz ( sanırım ) . İnsan bi yerden sonra kaç kişinin kitabı takip ettiğini anlayabiliyor . Bu daha kitabın dördüncü bölümü bu itiraf bölümü için daha erken gibi .
Biliyormusun hep bir grubun olsun istemişimdir . Herdaim benim yanımda olan can kardeşlerimin olması istedim . Bu konuşma çok değişik oldu ya :)) Kendimi miting yapıyormuş gibi hissettim. Lanet olsun aslan burcuyum . Egosu en yüksek burç :))
Neyse ilk bölümdede yazdığım gibi uzun bişe yazarsam sonları hep saçma oluyor daha fazla saçmalamadan bu bölümü burda bitiriyorum iyi akşamlar...

Yeraltıma HoşgeldinWhere stories live. Discover now