-12-

2.1K 75 19
                                    

DUYURU!

ARKADAŞLAR BEN OYUNCULARI DEĞİŞTİRDİM. MULTİ MEDYADA VAR. İSTEYEN HALA BARBARA İLE FRANCISCO ÇİFTİNİ HAYAL EDEBİLİR. FAKAT EĞER BU ÇİFT OLSUN DERSENİZ OYUNCULARIMIZ BUNLAR OLARAK KESİNLEŞECEK. OYUNCU SEÇİMLERİ İÇİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. BU ÇİFTTEN ÖNCEKİ BÖLÜM KAPAKLARI DEĞİŞMEYECEK. YANİ BARBARA PALVİN VE FRANCISCO... AMA BEN BUNDAN SONRA BU İKİLİYİ SEÇTİM, SEÇİM SİZİN İSTEDİĞİNİZ GİBİ HAYAL EDİN.

RÜZGAR / VİNİ UHEURA
TOPRAK / İGO WYSOCKA

Bölüm şarkısı;

Ayla Çelik - Bağdat

~

Üstümü değiştirip pembe pijama takımıma ev topuzuma baktım çok tatlı görünüyordum. Koridordan oturma odasına ilerlediğimde Rüzgar'ında orada olduğunu gördüm. Koltuğa uzanmış televizyon izliyordu. Altında gri eşofman üstünde lacivert tişörtü vardı. Kapıdan onu izlemeyi bırakıp yanına gittim.

Ben koltukların birinde onun gibi uzandığımda Rüzgar bana baktı. "soğuk su iyi geldi değil mi?" diye kısık bir sesle konuştu. "evet, de Ebru hala gelmedi nerede kaldı bu merak etmeye başladım. Bir ilaç alacaktı alt tarafı" dedim. İkimizde koltuktan koltuğa kafalarımızı kaldırarak konuşuyorduk. "istersen arayabiliriz" dediğinde Rüzgar'ın elindeki telefona baktım. "olur. Telefonunu alabilir miyim?" dediğimde kalktım ve telefonu elinden aldım. Ezbere bildiğim numarayı tuşladıktan sonra açmasını bekledim. Telefonu uzun süre sonra açtı.

-alo
-efendim Toprak
-kızım sen nerdesin kaç saat oldu gelmedin?
-hahaha yapma
Telefonda birine gülüyordu. Nerdeydi bu kız?
-sen kimin yanındasın Ebru
-hahaha Bu...Burak'ın yanındayım
-ne... Nerdeyim dedin sen
-Burak'ın evindeyim
-ee ilaçlarıma noldu?
Hasta olduğumdan değil beni ektiği için sinirlenmiştim.
-sen iyileşmişsindir. Sana bir şey olmaz. Ben bunca senelik arkadaşımı tanıyorum
-ya iyileşmeseydim
-bir şey olmaz. Şey ben sana bir şey söyleyeceğim...şey ıııı...şey...
- kızım insanı sinir etme söylesene şunu!
- Toprak ben bugün... Bugün Burak'ın yanında kalabilir miyim?
Anında
-hayır asla! Tanımadığın birinin yanında kalamazsın
Böyle bir şey yapacağına inanamıyordum.
-ya lütfen bak ben şuan çok uzaktayım. Gelene kadar yolda kaza falan geçiririm, sonra arkamdan ağlama!
Ne büyük tehtit ama değil mi?
-ben ağlamam çabuk buraya geliyorsun!
-hayır gelmiyorum. Ben artık küçük değilim sana soranda kabahat zaten.
-çok sevgili Burak'çığın seni eve bırakamaz mı?
-hayır bırakamaz. Ayrıca sesin iyi geliyor, iyileşmiş gibisin. Öpüyorum, yarın görüşürüz!
Telefonu yüzüme kapatmıştı. Ardından "Ebru, Ebru" diye seslensemde bir cevap alamadım.

Oflayarak Rüzgar'a telefonunu verdiğimde bana Ebru'nun neler söylediklerini sordu. Bende anlattım. Hiç tepki vermedi. Yorum yapmadı da. Sonra "ben biraz uyuyacağım" dedi. "burada mı" diye sorduğumda kafasını salladı. "peki o zaman iyi geceler" dedim ve gidecekken elimi tuttu ve kendisine çekti. Koltuğa düştüğümde elimi bırakıp beni sırt üstü yatırdı ve kendisi sol omzunun üstünde yattı. Ben kaskatı olmuştum. O bana bakıyordu. Kolunu karnımın üstüne koyduktan sonra bana iyice yaklaştı. "yanımda kal! Beraber uyuyalım bu gece!" dediğinde şok oldum. "Rüzgar olmaz!ben gitsem iyi olur" dedim ve kalkmak için bir hamle yaptığımda karnımın üstündekib eliyle ben tekrar yatırdı. "lütfen sadece bugün! Bir gece!" dedi ve bana daha fazla yaklaştı. Ben kesik kesik nefes alırken " merak etme sana zarar vermem" dedi beynimi mi okuyordu bu? "hadi kapat gözlerini. Ve uyu." dediğinde o gözlerini kapattı. Bir süre uyusunda ben kendimi yatağıma gideyim diye çalıştım fakat onun uyumasını beklerken ben uyumuştum.

Sabah alarmım ile birlikte birden gözlerimi açtım. Ben Rüzgar'a sırtımı dönmüş, o bana arkadan sarılmıştı. Benim sol elimle onunda sol elini birleştirmiş. En önemliside Rüzgar'ın çenesi benim omzuma dayalıydı. Yani şuan birbirimize yapışık gibiydik. Bunları düşünmeyi bırakıp ayağı kalkmak için hamle yaptığımda Rüzgar elimi sıkıca tuttu ve beni tekrar yatırdı. "gitme" dedi uykulu sesiyle. Tekrar çenesini omzuma koyduğunda "ama okul..." "boşver" dedi sözümü keserek. "ama bugünü ekemeyiz Rüzgar. Biliyorsun biyoloji ödevi var!" dedim. Çenesini omzuma iyice koyarak "bir şey olmaz. Onun süresi daha 2 hafta" dedi yine uykulu ve bıkkın bir sesle. Birkaç saniyeliğine gözlerimi kapattım ve bu anın güzelliğini içimde yaşadım. Onun gözleri kapalı benim kapalı şuan çok güzel bir tabloyduk. Rüzgar'ın dediği gibi okulu boşvermeyi düşündüm. Ve uyumaya başladım.

PSİKOPAT BAKICIM #wattys2017Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin