Cazatura

109 5 1
                                    

Aaron POV

"Stupidul de Laurence" Mi-am spus din nou si din nou in cap. De ce este el asa de gelos? Eu sunt... PESTE EL.

*Idee propusa in cap*

Daca Laurence vrea sa joace acest joc, bine! Pariez ca eu voi fi iubitul ei in mai putin de o saptamana!

Aphmau POV

"Stupidul Laurence" Mi-am spus in minte. El doar s-a jucat cu parul meu, nu a facut altceva special. Sau Aaron ma... e-eu nu vreau sa ma gandesc. Oare el ma iubeste? Sau el doar s-a jucat cu parul meu pentru a se distra? Sunt atat de deruatata! Poate ca un somn bun ma va ajuta.

Aaron POV

*dimineata*

Chiar ma simt prost pentru noaptea trecuta. Chiar vreau sa ma duc la Aphmau, dar probabil ea cu Laurence ma urasc. Vreau sa zic ca eu nu am vrut sa o ranesc, nu? Ok, o sa merg la Aphmau.

Am mers pana la usa Aphmei si mirosea a clatite. Stiam ca e si Zoey la Aphmau pentru ca Zoey tot timpul vine sa o ajute pe Aphmau.

*cioc cioc*

Am batut la usa. Zoey a auzit si a venit sa deshida usa.

Zoey: Aaron... Ce cauti aici?

Aaron: Am venit sa ii cer scuze Aphmei pentru noaptea trecuta.

Zoey: Atunci intra! Poate o sa stai si pentru micul dejun! Poti sa o trezesti pe Aphmau, probabil a adormit si micul dejun e aproape gata. Multumesc!

Nu pot sa cred ca ma duc sa o trezec pe Aphmau! Asa va sti ca am o pasiune pentru ea! Ma duc in camera ei si acolo si este, doarme atat de frumos! Am mers langa ea fara sa fac un zgomot. I-am pus usor mana pe umar. Ea se trezeste.

Aphmau POV

Sunt trezita dintr-un vis frumos la o realitate mai buna. Ma uit cine m-a trezit si era Aaron. Am inceput sa rosesc, dar el a ras. Zambetul lui era atat de dulce si contagios ca am inceput sa chicotesc. Eu ma ridic din pat si Aaron rade incet.

Aphmau: De ce razi?

Aaron: Imi place modul in care te trezesti!

OMG!!!! Tocmai a zis asta! Ii place modul in care ma trezesc! Este acesta un indiciu!

Aaron: Um... Scuze!

Aphmau: Pentru ce?

Aaron: Pentru noaptea trecuta si acest lucru.

Aphmau: Ei bine, atunci, accept scuzele.

Aaron: Mersi!

Am inceput sa ma uit in ochii lui. In fiecare zi, Aaron isi scotea masca si gluga ca sa ii vad parul si ochii lui. Cand m-am ridicat in picioare, eram inca un pic somnoroasa si fiind si o fata stangace am cazut pe Aaron.

Aaron POV

Cand a cazut Aphmau nu am stiut ce sa fac, m-am speriat. Am stat ca o statuie si fiind Aphmau in fata mea a cazut pe mine. Nu m-am putut ajuta de nimic si am cazut pe jos cu Aphmau deasupra mea. Ea nu s-a clintit, ea a inceput din nou sa roseasca de o culoare rosu deschis. Si eu am inceput sa rosesc.

AarmauUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum