Cap. 52

17.3K 824 16
                                    

Il vad acum ca se incrunta la mine, nu-i convine ca l-am rugat sa ma lase singura cu Peter, salvatorul meu, care a venit sa ma viziteze. Pleaca resemnat, doar aproba din cap si maraie usor.

- Plec sa-mi iau o cafea! Ai grija de ea! ii da ordin.

-Multumesc! ii spun imediat lui Peter.

Inca nu pot vorbi foarte bine, dar fata mea s-a mai dezumflat, au ramas doar niste vanatai.

-Regret ca n-am ajuns mai repede ... imi pare rau! se simte regretul sincer din vocea lui.

-M-ai salvat! O sa-ti raman mereu recunoscatoare!

-Nu -mi esti datoare cu nimic! Ma bucur ca am putut sa te ajut, in primul rand pentru ca-mi esti prietena si tin la tine, iar in al doilea rand pentru ca sotul tau m-a ajutat foarte mult! imi spune facandu-ma sa raman socata.

-Cum adica Sonny te-a ajutat? intreb curioasa.

Cum naiba l-a ajutat ?Lovindu-l ?

-Dupa incidentul din club, cand ai plecat in Romania si l-ai parasit, Sonny m-a cautat si si-a cerut scuze pentru ca m-a lovit. M-a insotit la firma de impresariat a tatalui sau si m-a ajutat sa ma lansez in muzica. Am scos deja primul meu album si am semnat un contract avantajos cu casa de discuri. Eu va sunt recunoscator! Sotul tau mi-a schimbat viata, am realizat ceea ce doar in vise mai speram.

Sonny? Sonny si-a calcat pe mandrie si si-a cerut scuze? Sonny a mers la James?

O Doamne , ma surprinde pe zi ce trece.E atat de generos si bun , chiar daca nu vrea sa recunoasca.Si e sotul meu!

-Dar cum de l-ai vazut pe Richie?

Doar cand ii rostesc numele mi se face teama si scarba. As vrea sa nu-l mai vad niciodata in viata mea.

Si n-o sa-l mai vezi , pentru ca ti-a promis sotul tau!Si stii ca Sonny se tine de cuvant!

O sa-l puna pe Lima sa gaseasca un mijloc prin care sa-l faca pe Richie sa nu mai apara in fata noastra!

- In locul meu, la poarta, lucreaza unchiul meu cu care locuiesc acum. Venisem sa-i dau cheia pe care o uitase acasa si l-am vazut pe Sonny plecand. Am vorbit putin cu el si mi-a spus ca pleaca pentru doua zile. Am ramas sa mai vorbesc putin cu unchiul meu si l-am vazut pe Richie in masina care trecuse pe langa noi. N-am reactionat pe moment ... m-am gandit ca poate l-a trimis Sonny sa ia ceva. Stiam ca erau prieteni, inainte venea des ... dar m-am gandit totusi sa verific putin.

Da , inainte isi faceau de cap ! Iar eu faceam menajul a doua zi,speriandu-ma de ce gaseam!

-Ceva m-a facut sa vin si cand am vazut usa larg deschisa, am intrat impreuna cu unchiul meu si l-am vazut cum te lovea. L-a imobilizat cu toate ca e mai mare decat el, dar fiind baut a fost mult mai usor. Eu m-am ocupat de tine.

Vocile pe care le-am auzit! Bratele care m-au ridicat!

Am anuntat salvarea, politia si am sunat de pe telefonul tau pe prietena ta care a venit imediat si l-a dus pe cel mic soacrei tale. L-am sunat pe sotul tau care s-a intors imediat, relateaza calm si serios cele intamplate.

-M-a ...m-a violat? il intreb ceea ce ma streseaza de atunci.

-Ce? Nu! Doar te-a batut foarte rau ...e un animal!

Rasuflu usurata, chiar daca banuiam ca nu s-a intamplat nimic, totusi in sufletul meu ma gandeam ca poate s-a intamplat mai mult si nu vrea nimeni sa-mi spuna adevarul.

-Iti multumesc, ii spun recunoscatoare inca o data.

-Sotul tau e foarte generos! Stii, imi facusem o parere gresita despre el. Credeam ca nu te iubeste, credeam ca esti pelerina lui de ploaie pe care o foloseste doar cateodata. Dar m-am inselat, te iubeste enorm! E in stare de orice pentru tine si copilul lui. Cand a auzit ce s-a intamplat, a lasat totul balta si s-a intors rapid aici ...as vrea sa gasesc si eu pe cineva care sa ma iubeasca si pe care sa iubesc asa cum o faceti voi, imi spune cu un zambet trist.

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum