Cap. 17

18.5K 910 33
                                    

    Am aterizat pe aeroportul aglomerat din Sidney si mă chinui să ies de aici de ceva vreme, am impresia că mă învârt în cerc. În sfârsit mă iau după niste tipi îmbrăcați în costum care sunt sigură că zboara foarte des  cu avionul si reușesc să ajung la taxiurile de afară.

Îi dau adresa soferului si privesc pe geam frumosul oras până la hotelul în care e cazat Sonny, unde mi-a rezervat si mie o cameră .

  Mi-a scris un mesaj că nu putem sa ne vedem decât după meci si că mi-a lasat la recepție biletele de la stadion.

Reusesc să mă cazez, iar lucrurile îmi sunt carate sus de un baiat căreia îi ofer un bacsis zambindu-mi prietenos.

    Ah , daca ai stii ca pana de curand si eu lucram la fel ca tine!

Ma imbrac lejer in blugi si-o bluză neagră ca echipamentul lor, iau taxiul până la stadion si intru cu greu prin mulțime gasindu-mi locul lângă galeria nouă zeelandeza, destul de numeroasă.

Echipele apar pe teren si-l vad pe Sonny că se uită spre locul unde stau, încercând să mă zareasca, dar n-are nicio sansa cu mulțimea care stă în picioare si gesticulează. Se face liniste pentru Haka, apoi începe meciul si cu greu reușesc sa-i învingă,;ambele echipe fiind foarte bune.
   Partida e saraca in eseuri, mai multe puncte fiind adunate din lovituri de pedeapsă .

   Îmi sare inima din piept cand îl văd placat de un jucător urias din echipa adversa si este chemat chiar doctorul pentru a-i opri sangerarea de la nas. Dar se întoarce repede la joc, ca si cum n-ar fi avut nimic.
  Partida se termina, iar echipele parasesc terenul, Sonny se tot uita spre locul unde mă aflu, dar e nevoit să plece la vestiare.

Reușesc si eu să găsesc un taxi si merg direct la hotel să mă pregătesc de surpriza pe care vreau sa i-o fac lui Sonny.

   Înainte să urc în cameră îi dau un bacsis mare baiatului care m-a ajutat mai devreme si-l rog să afle numărul camerei în care e cazat Sonny.
  Nici nu închid usa bine că deja acesta vine si-mi spune etajul si numărul camerei.

          Ok, Sonny sa te vad acum! Abia astept sa-i vad fata!

S-a facut destul de târziu, iar el nici macar nu m-a sunat azi, deloc, ceea ce mă racaie puțin.

  Fac un dus si mă îmbrac cu   lenjeria super sexy   pe care mi-am luat-o inainte sa vin aici, care îmi lasă la vedere sanii, parul mi-l infoi, mă machiez destul de mult cu negru  pentru a-mi scoate ochii în evidență si-mi dau cu un ruj rosu ca sângele. Îmi iau si niste pantofi excesiv de înalți și mă privesc mulțumită în oglinda. 

    Gata! Arat exact ca o tarfulita! Sunt sigura c-o sa-l seduc la maxim in seara asta!

     Camera lui este cu un etaj mai jos si aleg să merg pe scări, asa evit toate privirile curioase.
  Mă bucur că am fost inspirată si mi-am luat deasupra un pardesiu pe care nu l-am încheiat, doar l-am legat puțin la mijloc.
   Bag capul pe usa si ma uit  pe holul lung si nu zăresc  pe nimeni.

          Perfect! Sonny pregateste-te ca vin!

  Găsesc camera  si bat, îmi deschei pardesiul intre timp,  destul de larg, cu o mână stau sprijinită de tocul usii, iar în cealalta am o sampanie.
  Am pe fata cel mai seducător zâmbet si astept  nerăbdătoare apariția iubitului meu.

-Oau , Sonny avem un cadou! Cineva ne-a trimis  un mic trofeu!  Uf, uf ,uf si ce bine arata ! țipa încântat un coleg de-a lui Sonny pe care îl recunosc dintr-o fotografie. 

        Rahat, rahat, rahat! Ah,la dracu! Ce fac acum? 

Zâmbetul imi  moare  pe buze si încerc să mă acopăr cum pot cu o mână.  Îl văd că apare mirat în usa pe Sonny cu un prosop legat pe solduri, cu parul ud  si mirosind a gel de dus. 

NOIWhere stories live. Discover now